17.2 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияA4 се сбогува

A4 се сбогува

-- Реклама --

Скъпи читатели,

Преди 6 години две студентки с много ентусиазъм започнахме издаването на списание за българската общност в Австрия. Бавно и упорито развивахме нашия проект и днес, списание А4 (до преди една година „Българите в Австрия”) е уважавана медия не само сред нашите сънародници тук, но и сред редица австрийски организации и институции. През тези шест години екипът на списанието е работил на доброволни начала. Сътрудниците ни всеотдайно са отделяли от личното си време, за да посещават събития, събират информация и списват материали.

Успоредно с разрастването на списанието се промени и нашият живот – повечето от нас завършиха висшето си образование, започнаха работа, някои се ожениха и станаха майки. Животът ни завъртя във вихъра си и от семейни и служебни задължения започна да остава все по-малко свободно време.

Скъпи читатели,

През тези години списанието успя да просъществува въпреки всички трудности, пречки и финансови кризи. Винаги сме били амбицирани да предложим на своите читатели висококачествена и интересна информация и сме полагали неимоверни усилия, за да може всеки следващ брой да излезе навреме.

За съжаление, последната година се оказа прекалено тежка за нас. Подобно на много други печатни издания, ние също решихме към настоящия момент да спрем да излизаме в печатен формат. Не беше лесно да стигнем до това решение, но то е продиктувано от пазарните реалности.

Интернет страницата и блогът на списанието ще продължат да ви информират за предстоящи събития и да ви срещат с интересни хора. Имаме амбицията и желанието да превърнем MelangeBulgaren (www.bulgaren.org/melangebulgaren) в още по-богато на новини, коментари и анализи онлайн място.

Вярваме, че в крак с модерните времена, ще продължим да бъдем заедно и във виртуалното пространство.

Благодарим ви, за разбирането! Желаем ви успех и до нови срещи!

P. S. Моля, желаещите да получават информация и по мейлинг листата да изпратят  имената си  и и-мейл адреса си на e.karaeneva@bulgaren.org.

Елица Караенева
от името на екипа на списанието

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации