6.3 C
Виена
четвъртък, 22 февруари, 2024
spot_img
НачалоAвстрияБългарка спечели 2-ро място на виенския фотомаратон

Българка спечели 2-ро място на виенския фотомаратон

-- Реклама --

Лина Феслер, амбициозната фотографка, за която писахме в брой 4 на единственото българско списание в Австрия А4, прибави още една престижна награда към отличията си. Тя спечели 2-ро място в категорията „Полумаратон“ на провелото се в края на септември във Виена фотографско състезание.

„Безкрайно съм щастлива“ – сподели тя вълнението си пред А4. „Полумаратонът се оказа много по-труден, когато участваш с дете. Но съм изключително доволна от резултата“.

Виенският фотомаратон се проведе за 9-та поредна година. Учасниците получиха 24 теми, които трябваше да се заснемат в дадената последователност в рамките на 12 часа. За полумаратона темите бяха 12. В тазгодишното издание взеха участие повече от 1 800 фотографи, както любители така и професионалисти. Топ-фотографи като Манфред Бауман, Мартин Виланд и Стефан Докупил участваха в журито, оценяващо снимачните серии.

Снимките на Лина Феслер може да видите тук, а на останалите участници и победители на страницата на Виенския фотомаратон www.fotomarathon.at/Wien

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации