33.3 C
Виена
сряда, 29 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияБългарка спечели 2-ро място на виенския фотомаратон

  Българка спечели 2-ро място на виенския фотомаратон

  -- Реклама --

  Лина Феслер, амбициозната фотографка, за която писахме в брой 4 на единственото българско списание в Австрия А4, прибави още една престижна награда към отличията си. Тя спечели 2-ро място в категорията „Полумаратон“ на провелото се в края на септември във Виена фотографско състезание.

  „Безкрайно съм щастлива“ – сподели тя вълнението си пред А4. „Полумаратонът се оказа много по-труден, когато участваш с дете. Но съм изключително доволна от резултата“.

  Виенският фотомаратон се проведе за 9-та поредна година. Учасниците получиха 24 теми, които трябваше да се заснемат в дадената последователност в рамките на 12 часа. За полумаратона темите бяха 12. В тазгодишното издание взеха участие повече от 1 800 фотографи, както любители така и професионалисти. Топ-фотографи като Манфред Бауман, Мартин Виланд и Стефан Докупил участваха в журито, оценяващо снимачните серии.

  Снимките на Лина Феслер може да видите тук, а на останалите участници и победители на страницата на Виенския фотомаратон www.fotomarathon.at/Wien

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации