21.5 C
Виена
четвъртък, 30 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоБългарияНовият национален видеокаталог „ТОВА Е БЪЛГАРИЯ” излиза скоро на пазара

  Новият национален видеокаталог „ТОВА Е БЪЛГАРИЯ” излиза скоро на пазара

  -- Реклама --

  На 15 декември в търговската мрежа (включително и онлайн с опция за доставка до всяка точка на света) ще се появи крайният резултат от  амбициозния проект на екипа на Глобус Медия Груп – Национален видеокаталог „Това е България”. Става въпрос за поредица от дванадесет телевизионни филма, които обхващат отделни теми от живота на България през вековете на нейното съществуване. Колекцията ще бъде допълнена с пълнометражен представителен филм за България, който е кулминация на проекта и има  тежестта на самостоятелна творба.


  Видеокаталогът на България ще бъде тиражиран и разпространяван  в цял свят, като за целта е преведен и озвучен на български, английски, френски, немски, испански, японски и руски.

  Дисковете са събрани в луксозен класьор, наподобяващ оригинален формат на старо издание на българската библия в черен цвят със златен надпис и логото на поредицата „Това е България”

  Повече информация за проекта, подробности за отделните филми и тейлър от видеокаталога можете да видите на сайта www.tovae.bg, както и на http://www.youtube.com/user/GlobusMediaGroup

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации