10.1 C
Виена
събота, 27 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияДа гласуваме за БГ песента на „Евровизия 2011“ в Дюселдорф

Да гласуваме за БГ песента на „Евровизия 2011“ в Дюселдорф

-- Реклама --

 Поли Генова с „На инат“

ни представя под номер 10

 Поли Генова ще представи България на 55-ото издание на песенния конкурс „Евровизия“ с „На инат“ в немския град Дюселдорф. На националния финал младата изпълнителка безапелационно спечели вота както на журито, така и на зрителите на Българската национална телевизия (БНТ).

Рок звучене, емоционално въздействие и силно послание – такава е българската песен, която ще ни представи на европейския конкурс. На посочения линк можете да чуете и видите парчето: http://www.youtube.com/watch?v=uJsfemWfWB8.

 ВИЗИТКА

Младата певица е родена на 10 февруари 1987 г. в София. Музикалната си кариера започва през 1995 г. в детската вокална група „Бон-бон“. Възпитаничка е на Националното музикално училище „Любомир Пипков“. В момента завършва и висшето си образование – специалност „Режисура“. Поли работи с голяма амбиция през последните месеци, за да наложи „На инат“, на чиято музика и текст е съавтор. Тя ще изпълни парчето в Дюселдорф на български, но вярва, че въпреки това музиката и зарядът му ще докоснат милионите зрители на европейския конкурс.

 ГЛАСОВЕ

Нашата песен ще се състезава на 12 май на втория полуфинал под номер 10. Ако искаме да подкрепим българското ни участие в престижния форум, можем да изпращаме есемеси от чужбина. Ето какво ни призовават от БНТ:

„Поли Генова има нужда от подкрепата на всички вас, които сте извън родината, но милеете за България. България е там, където сте вие, нашите сънародници. Нека докажем, че българският дух е силен, че сме българи, където и да сме. Подкрепете българската песен. Вие можете да подадете своя вот от всяка европейска страна, в която се намирате, ако тя участва на втория полуфинал на евровизионния конкурс (Австрия, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, Кипър, Дания, Естония, Македония, Ирландия, Израел, Латвия, Молдова, Румъния, Словакия, Словения, Швеция, Холандия, Украйна, Испания и Великобритания). По регламент страните не могат да гласуват за своя представител. Всеки ваш глас има значение и увеличава шанса на българския участник да достигне до финала на голямото музикално събитие. Проверете кой телевизионен канал в страната, в която се намирате, излъчва конкурса и подкрепете с гласа си българската песен под номер 10 на посочените местни номера“.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации