4.1 C
Виена
неделя, 10 декември, 2023
spot_img
НачалоOбразованиеИзползвате ли правилно единствения шанс да направите перфектно първо впечатление?

Използвате ли правилно единствения шанс да направите перфектно първо впечатление?

-- Реклама --

имидж консултации, кариерни услуги

 

Когато кандидатстваме за работа – документите, които изпращаме на работодателя, носят първото впечатление за нас. Още преди да сме се представили на среща, облеклото, стойката, жестовете и езикът на тялото вече са предали достатъчно информация за нашата личност. Как да направим така, че първото впечатление, което оставяме, да е позитивно, а поведението ни да е отражение на едно по-добро наше „аз”?

Със своите знания и опит Христиана Младжова може да ни бъде изключително полезна в овладяването на тънкостите в подготвянето на документи при кандидатстване за работа в Австрия и изграждането на личен имидж. Тя живее и работи повече от 24 години във Виена, завършила е Академията на Райнер Велде в Германия и има лиценз за консултант по бизнес етикет. Освен това тя е и сертифициран консултант по цветови анализ и личен стил. Познава отлично особеностите на бизнес културата и корпоративните отношения в Австрия и останалите немскоговорящи страни.

Когато търсите работа

Първата стъпка в намирането на работа е откриването на подходящи позиции и подаването на изрядни документи, написани на отличен немски език. В Австрия роботодателите и фирмите имат специфични изисквания, а дори и да знаете немски на добро ниво, вероятността да не се изразите точно или да допуснете грешка е голяма. Добре изготвеното CV и ефективно мотивационно писмо с акцент върху вашите силни страни, гарантират по-висок шанс да бъдете забелязани и поканени на интервю. Ако имате съмнения как точно да се подготвите за тази важна крачка, обърнете се към Христиана Младжова, която ще ви помогне не само с написването на автобиография и мотивационно писмо, но и с подготовката за бъдещо интервю и среща с работодател.

Тайните на добрия имидж

Облеклото и външния ви вид, поведението ви по време на срещи, спазването на етикета на маса, при телефонни разговори или бизнес кореспонденция са изключително важни за начина, по който ще представите себе си пред вашите клиенти или партньори. „В Австрия хората имат различно чувство за хумор, по-консервативни са в общуването и обличането – това са културни особености, които, ако не познаваме, можем лесно да изпаднем в неловка ситуация като изпратим неправилно послание към събеседника ни”, казва Христиана Младжова, която е лицензиран консултант по бизнес етикет и личен имидж. Всеки, който иска да подобри самочувствието и увереността си и да се представя винаги в най-добрата и подходяща светлина, може да посети организираните от нея семинари, за да научи тайните за изграждането на перфектния личен бранд.

Силата на цветовете на дрехите ни

Косата, очите, тенът на лицето се променят в зависимост от цветовете на дрехата, която сме избрали. Затова някои цветове ни правят да изглеждаме привлекателни и уверени, а други имат тъкмо обратния ефект. Цветът притежава вълшебната сила да въздейства емоционално и да влияе на начина, по който другите ни възприемат. Но как да разберем кои са точните цветове за нас, как да ги използваме и да ги превърнем в преимущество? Христиана Младжова може да разказва много и за психологията и езика на цветовете. В своя уъркшоп тя предлага цветови анализ на дамите, който им помага да разберат кои са подходящите за тях тонове и как да ги използват, за да подчертават предимствата си.

Казват, че дяволът е в детайлите. Те са онези мънички неща, които могат да ни издигнат или повалят. Добре е да сме подготвени, защото инвестицията в развитието на личния бранд ни носи най-големи дивиденти.

Христиана МладжоваХристиана Младжова

> Кариерни услуги
> Имидж консултант
> Цветови анализ и личен стил

Тел: +43 681 84235 888

Имейл: hmladjova@gmx.at

Фейсбук страница: Христиана Младжова – кариерни услуги и имидж консултации

 

 

платено съобщение

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации