4.6 C
Виена
вторник, 23 април, 2024
spot_img
НачалоактуалноКъде във Виена да гледаме на открито мачовете от Световното първенство по...

Къде във Виена да гледаме на открито мачовете от Световното първенство по футбол

-- Реклама --

 

снимка FIFA

Време е за футбол! От 14 юни футболните емоции отново ще завладеят ежедневието ни. В 17.00ч. отборите на Русия и Саудитска Арабия ще поставят началото на 21-то издание на Световната купа, което за първи път ще се проведе в страна от Източна Европа – Русия. 32 отбора ще премерят сили, срещайки са на 12 различни стадиона в 11 града – Волгоград, Екатеринбург, Казан, Калининград, Краснодар, Москва, Нижни Новгород, Ростов на Дон, Самара, Санкт Петербург, Саранск и Сочи.

Къде във Виена ще можем да проследим всичките 63 срещи на открито в приятна компания?

Австрия не участва в първенството и затова не се предвижда пред кметството на Виена да се опъне голям екран. Затова пък, на много други места вече са създадени чудесни условия за гледане на мачовете – самостоятелно или с приятели, но във всички случаи в добро настроение.

Ето и нашите предложения:

WUK (FM4 Wm-Quartier im Wiener Wuk)

Организаторите ще покажат всички мачове на живо в HD формат на три големи екрана и осем телевизора на открито и в павилионите.

КЪДЕ: Währinger Straße 59, Виена

U6, 40, 41, 42, 40A – Station Währinger Straße/Volksoper
5, 33 – Station Spitalgasse

Sand in the City

снимка photogistics.at

Атмосферата тук е страхотна – великолепни коктейли, много бира и добра храна. В централната палатка с площ от 250 кв.м има място за 500 човека! Там ще бъде спуснат голям екран, а във всички барове ще има големи телевизори. По-ранните мачове няма да може да се гледат тук, тъй като работното време започва в 14.00 ч.

КЪДЕ: Lothringenstr.22, Виена

U4 – Station Stadtpark

CREAU

В просторната градина мачовете ще се гледат на големи екрани. При лошо време зрителите ще могат да проследят играта заедно на закрито.

КЪДЕ: Meiereistraße 12, 1020 Wien

Aspern Nord

Точно до спирката Aspern Nord на линия U2  между 14 юни и 15 юли ще бъде изградено специално място за гледане на мачовете от Световното първенство. Удобно излегнати на шезлонги, зрителите ще могат да се наслаждават на футболните двубои на огромен екран от 36 кв.м. Като добавим, че бирата, коктейлите и храната ще бъдат на една ръка разстояние, нищо чудно Aspern Nord да се превърне в предпочитано място от запалянковците. И в дните, в които няма футболни мачове, организаторите са се погрижили да бъде интересно, предлагайки кино, диско и други интересни събития. Цялата програма може да намерите ТУК

снимка facebook.com/FussballAspern/

КЪДЕ: U2 Station Aspern Nord

SummerStation – The Chill Out Zone

От 14 юни до 15 юли всички мачове от Световното първенство ще могат да се проследят и на това приятно място.

КЪДЕ: Donauinsel auf Höhe Brigittenauer Brücke, 1210 Wien

Ega Sommergarten

Макар че тук няма да се предават всички срещи, ega:frauen im zentrum предлага приятна атмосфера с панини, наденички, напитки и грил.

КЪДЕ: ega:frauen im zentrum, Windmühlgasse 26, 1090 Wien

Това, разбира се, е само една малка част от местата в австрийската столица, където може да се гледат мачовете от Световното първенство в Русия на открито.

Ето ТУК ще намерите интерактивна карта с още много приятни предложения.

Вариантът да останем с приятели пред домашния телевизор също има своите многобройни предимства. Да не забравяме, че българските магазини във Виена предлагат родна бира и свежи зеленчуци за салата. В този случай – внимавайте със съседите – възможно е не всички да са на футболна вълна.

От днес до 15 юли ще бъдем свидетели на много емоции и драматични моменти. Нека намерим най-приятните места и компания, за да ги изживеем подобаващо.

Пълна програма на мачовете на Световното първенство по футбол в Русия може да намерите ТУК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации