14.3 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоактуалноФилмът на Стефан Командарев „Посоки” с отличие в две категории на Международния...

Филмът на Стефан Командарев „Посоки” с отличие в две категории на Международния филмов фестивал Let’s SEE

-- Реклама --

На тазгодишното издание на фестивала Let’s SEE във Виена бяха представени няколко български филма – „Възвишение”, „Посоки”, „Звярът е още жив”, „Радиограмофон”, „Чудо”, както и документаният „Окупация 1968”.

Журито трябваше да излъчи победители в десет категории като най-много награди, включително и за най-добър филм, взе словенската продукция „Иван“.

Филмът „Посоки” на режисьора Стефан Команадрев и сценариста Симеон Венциславов бе отличен със специален диплом в категория „Игрален филм”, както и в новата категория Cineplexx Distribution Award.

„Посоки“ е игрален филм от 2017 година на режисьора Стефан Командарев. Копродукцията между България, Германия и Република Македония, прави своята премиера като част от официалната селекция на Международния филмов фестивал в Кан през май, 2017 година.

Сюжетът на филма се развива в рамките на едно денонощие, в което смъртта на един, ще даде шанс за нов живот на друг, в шест софийски таксита се преплитат съдбите на хора, част от съвременната българска действителност.

Премиерата на филма в България беше на 26 януари 2018 в кината.

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации