22.2 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияАвстрийските авиолинии отменят над  140 полета от разписанието си за 6 и...

Австрийските авиолинии отменят над  140 полета от разписанието си за 6 и 7 март

-- Реклама --

Полета от и до София на 6 и 7 март са сред отменените

Австрийското подразделение на Lufthansa – Austrian Airlines отменя над 140 полета от планираните 570 в разписанието за вторник и сряда (6 и 7 март). Причината са срещи на ръководството с персонала във връзка със спор по заплащането, съобщават от компанията.

Очаква се мярката да засегне близо 10 хиляди пътници. Ще бъдат отменени полети между Виена и Амстердам, Базел, Брюксел, Будапеща, Букурещ, Дюселдорф, Ереван, Франкфурт, Женева, Хамбург, Кьолн/Бон, Копенхаген, Лайпциг, Лион, Милано, Мюнхен, Прага, Залцбург, Стокхолм, Щутгард, Венеция, Загреб, Цюрих.

В списъка са и полети Виена-София на 6 март в 19.20 ч. и на 7 март в 06.20 ч. и 9.15 ч., както и полети София-Виена на 7 март в 06.05 ч, 09.05 ч  и 11.40 ч.

Пълният спискък може да бъде видян ТУК. От компанията предупреждават, че той непрекъснато се обновява и съветват пътниците да проверяват актуалния статус на полета си.

Пътници, които при закупуване на билета, са оставили телефон или електронен адрес за връзка, ще бъдат автоматично информирани чрез имейл или SMS. Останалите пътуващи могат да потърсят информация за полета си ТУК.

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации