10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияEVN, Raiffeisenbank и други австрийски фирми с представителства в България набират кадри...

EVN, Raiffeisenbank и други австрийски фирми с представителства в България набират кадри сред българите в Австрия

-- Реклама --

 

Имате подходящо образование, говорите немски и търсите възможности за кариерно развитие в България? Регистрирайте се за участие в Кариерен форум „Австрийските фирми в България като работодател” и се срещнете с представители на EVN, Raiffeisenbank, Mondi, Palfinger, Pendl&Piswanger, Jöbstl, Schenker  и други.

Събитието се организира от Стопанската камара на Австрия съвместно със Службата по трудови и социални въпроси към Посолството на Република България във Виена. Целта е австрийски работодатели, развиващи дейност в България, да информират българи с опит в чужбина, вкл. студенти, за кариерните възможности в родината им.

Във форума ще вземе участие търговският съветник в посолството на Австрия в София Улрике Щрака, която ще запознае присъстващите с развитието на търговско-икономическите отношения между двете държави. Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще представи актуална информация за пазара на труда в България.

Участниците ще имат възможност за личен разговор с работодателите, с представители на Стопанската камара на Австрия, както и с представители на българските институции. Получавайки информация от различни гледни точки, всеки, който обмисля реализация в България, ще може да направи информиран избор.

 Кариерен форум „Австрийските фирми в България като работодател“

 КОГА: Четвъртък, 25.01.2018 от 9.00 до 13.00 ч.
КЪДЕ: Wirtschaftskammer Österreich | Saal 1 und 2 | Wiedner Hauptstraße 63 | 1040 Wien

Участието е безплатно.

Форумът е част от инициативите на Министерство на труда и социалната политика и Посолството на Република България във Виена да поддържат постоянна комуникация с българските общности в чужбина и да ги държат информирани за възможностите, които биха имали за реализация в България.
Събитието ще се проведе на немски език. 

Програма можете да видите ТУК

NB! Формуляр за регистрация можете да изтеглите ТУК

Следете информацията за събитието във Фейсбук ТУК

 

 

 

 

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации