18.1 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияЧетвъртото издание на Workshop Vienna събира млади таланти от цял свят

Четвъртото издание на Workshop Vienna събира млади таланти от цял свят

-- Реклама --
Уъркшоп по цигулка, 2015 г.

17 музиканти от България, Австрия, Италия, Босна и Херциговина, Сърбия и Китай се събират във Виена, за да усъвършенстват уменията си и да се представят на австрийската публика. От 3 до 9 юли залите на БКИ „Дом Витгенщайн“ ще бъдат едновременно сцена и учебни зали за учениците на Workshop Vienna 2017, а техни концерти ще се проведат в пет различни зали. За четвърта поредна година Мария Рамълчанова (цигулка) и Мартин Иванов (пиано) са организатори на специализирани уъркшопове и концерти, а този път към тях се присъединява и Kulturverein Amadeusite.

Сред преподаватели тази година ще бъдат утвърдени имена като Вира Жук (Украйна) и пианиста Иван Дончев (Италия/България).

Любителите на класическа музика ще могат да се насладят на поредица концерти в рамките на Workshop Vienna 2017. Събитието започва с концерт на миналогодишните участници на 3 юли от 18 ч. в галерия „Партер“ в БКИ“Дом Витгенщайн“.

Събитието се осъществява с подкрепата на Българския  културен институт „Дом Витгенщайн“, където за поредна година ще се проведе не само откриването, но и основна част от уроците в проекта, фирма „Ер Кона“ и фирма „Die Kopie“.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации