7.2 C
Виена
вторник, 23 април, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеобучениеХюман дизайн: Краят на годината още не е дошъл

Хюман дизайн: Краят на годината още не е дошъл

-- Реклама --

Преди да започнете новия жизнен цикъл преосмислете отминаващия, съветват специалистите

Текст Цветелина Миленкова

image-mandalaВ много държави по света краят на годината е 31 декември. Затова и с отброяването на минутите, хората психологически се подготвят за новото начало. Но кога точно започва то? Науката за хюман дизайн има свой отговор.

31 декември може и да е последният ден от календарната година, но в никакъв случай не е краят на жизнения цикъл, чието начало е свързано със слънцето. Затова не бързайте да давате обещания, да мечтаете за нови преживявания или да зачерквате старата година като завършена.

През 2015 година слънцето ще влезе в 41 портал на 22 януари и тогава ще започне новият цикъл. Вместо отсега да се фокусирате върху планове за бъдещето, отделете време за да погледнете назад и да направите разбор на случилото се през отминаващия цикъл. Сега е моментът да направите изводи за преживяванията, да оцените наученото, да преброите придобитото или поближете раните, за да влезете в следващия цикъл помъдрели и да се движите по спиралата на развитието. Задайте си въпроси: Какво ми донесе това преживяване? Открих ли смисъл? Открих ли онова, което ме кара да бъда влюбен в собствения си живот и в собствения си процес? Кой е в живота ми? Имах ли правилните съмишленици? Кой беше до мен и ме подкрепяше? Какво узнах за себе си? Какво ми донесе вдъхновение? Готов ли съм да напусна миналото?

В  дните до 22 януари ще разполагаме с правилната енергия, за да можем да погледнем назад към отминалите преживявания и хората, които са ни съпътствали в тях и да видим кои сме след всичко това, как ни е променило случилото се и как се е отразило на нашите спътници. В тези седмици ще можем да си припомним удовлетворението и успехите, миговете на горчивина и фрустрация, да измерим какво въздействие са имали събитията върху нас и другите, да се изненадаме и разочароваме, преди да поемем отново към следващия годишен цикъл.

Календарната година започна, но ние имаме още малко време, за да направим разбор на преживяното преди да затворим вратата след него и да започнем помъдрели и пречистени новия цикъл.

Системата хюман дизайн е задълбочена наука, която позволява на съответно обучените специалисти да анализират, въз основа на специално създадена за целта карта, уникалните модели, които всеки един от нас изживява в живота си. Изхождайки от този уникален модел, на всеки човек се предоставят индивидуални насоки, разкриващи дълбоки прозрения за живота му. В същото време се поставя началото на личен процес на осъзнаване, в който той може да надникне дълбоко в природата на действителността и да долови магията, която съществува в обикновения свят.

За повече информация, консултации и изготвяне на анализ по Хюман дизайн може да се обръщате към българския специалист във Виена Цветелина Миленкова: tsvetelina.milenkova@gmail.com.

 

________________

Още по темата:

Позитивната психотерапия е ключ към непознатата Ви същност

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации