5.7 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияПечеливши формули за набиране на персонал

Печеливши формули за набиране на персонал

-- Реклама --

Икономическият университет във Виена е организатор на два форума в областта на коорпоративния бизнес през месец ноември

CEMS 1

събитие: CEMS – Career Forum

кога: 07. – 08.11.2014, 12:00 – 18:00

къде: WU (Wirtschaftsuniversität Wien), Welthandelplatz 1, 1020 Wien

Организацията CEMS, която е световен партньор на академичните и корпоративни институции, занимаващи се с подготовката на бъдещи лидери в световния бизнес, организира двудневен форум във Виена.  Tема на събитието, което ще се проведе в Икономическия университет, е мултикултуралната и многоезична среда в магистърските програми по международен мениджмънт. То осигурява идеална възможност за среща на студенти и млади специалисти с експерти за подбор на персонал от над 30 мултинационални компании. Фирмите, предлагащи работа, от своя страна ще могат да интервюират на място желаещи да бъдат заети в тяхната сфера и ще споделят опит в рамките на семинари и работни срещи.

Предварителната регистрация и закупуване на билет е задължителна!

Cems 2

 

CAREER CALLING 14

събитиеCAREER CALLING 14

кога: 20.11.2014, 10:00 – 18:00

къде: Messe Wien, Halle D, 1020 Wien
U2 Krieau

 

career calling grafik
Браншовете, които участват в Career calling 2014, в проценти

На 20 ноември 130 фирми от различни браншове, поканени от трите най- големи университета в Австрия – WU, TU Wien и BOKU, ще представят себе си като атрактивни работодатели.

Не случайно CAREER CALLING се води един от най- значимите форуми за предлагане на работни места в страната. Фирми с мащаб като Deloitte, EY, KMPG, PwC, BDO, TPA Horwath, Unicredit, Erste Group, Hofer, Lidl, Peek & Cloppenburg са част от традиционните изложители. Организатор на събитието, което обхваща площ от 8868 кв.метра в сградата на Виенския панаир, е WU ZBP Career Center.

Значението на личния контакт е все още водещо дори във времената на тотално медийно презадоволяване. Затова използвайте възможността на място да се запознайте с бъдещия си работодател като по този начин поставите основите за по-нататъшно сътрудничество.

Вход свободен!

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации