18.1 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияС Вашата подкрепа най-доброто start up предприятие в Австрия може да е...

С Вашата подкрепа най-доброто start up предприятие в Австрия може да е с българско участие

-- Реклама --

До 28 септември може да гласувате за Blitab Technology GmbH – компанията, разработваща първия в света таблет за незрящи хора

logo-detailА1 и Futurezone търсят най-добрата стартираща компания в Австрия. В състезанието участват млади предприемачи с креативни и иновативни идеи, сред които са и българите Кристина Цветанова и Слави Славев. Техният проект Green Vision, за който Меланж Булгарен вече разказа, вече е на нов етап от развитието си и сега е изправен пред ново предизивикателство. С компанията си BliTab Technology GmbH, разработваща първия в света таблет за незрящи хора, те участват в надпреварата за най-добър млад предприемач в Австрия. Нека гласуваме за тях!

Авторитетно жури от експерти е селектирало десет проекта, които се състезават на финалния кръг на конкурса Austria’s next start-up. Сред тях е и BliTab – революционен продукт, който ще промени качеството на живот на хората с увредено зрение, давайки им възможност да използват всички предимства на виртуалното пространство.

Гласувайки за BliTab Technology GmbH не само подпомагаме младите български предприемачи, но и участваме в томболата на А1 за Samsung GALAXY ALPHA A1-Edition! Няма проблем да даваме своя глас всеки ден, увеличавайки нашите и техните шансове за успех.

Кристина Цветанова и Слави Славев вече спечелиха Social Impact Award

GreenVISION2

Нека с наша помощ отново бъдат на върха! Поредната награда ще им даде още самочувствие и увереност в силите и ще им помогне да довършат работата си по своя уникален технологичен продукт.

Гласувайте до 28 септември ТУК

__________________

Още по темата:

Българи спечелиха наградата Social Impact Award

Кристина Цветанова и Слави Славев: Нашият таблет ще отвори нов свят за незрящите хора – интервю

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации