10.1 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияМондиал 2014: Къде във Виена можем да гледаме мачовете с приятели

Мондиал 2014: Къде във Виена можем да гледаме мачовете с приятели

-- Реклама --

Гледайте футболните срещи под открито небе, на голям екран и с много приятели

brazil-worldcup-2014От 12 юни до 13 юли светът ще бъде отново футбол. Срещата между отборите на Бразилия и Хърватска на Арена де Сао Пауло ще постави началото на най-голямата футболна фиеста – Световното първенство. Феновете ще се насладят на играта на 32 отбора в общо 64 мача, изиграни в 12 града в Бразилия. Залозите за победителя са в разгара си, а прогнозите нажежават очакванията.

Като истински футболни фенове ние искаме да споделим радостта от играта с повече хора и затова потърсихме различни места във Виена, където можем да изгледаме мачовете не само на огромен екран, но и в емоционална атмосфера.

WUKWUK (FM4 WM-Quartier 2014 im WUK) – организаторите ще покажат всички мачове на живо, а известни диджеи ще се грижат за доброто настроение на зрителите.

Währinger Straße 59, Виена

 

U6, 40, 41, 42, 40A – Station Währinger Straße/Volksoper
5, 33 – Station Spitalgasse

Sand in the City – заравяйки крака в пясъка, тук може да се почувствате почти като на бразилски плаж 🙂 Коктейлите са страхотни, бирата – в изобилие, а храната – разнообразна.

sand-in-the-city-2013.5140669

Lothringenstr.22, Виена

U4 – Station Stadtpark

Plan_021

Strandbar Herrmann – екранът е с диаметър 21 метра – един от най-големите във фензоните в Австрия. Няма какво друго да добавим 🙂

Herrmannpark 1030 Виена

 

 

chelseaChelsea – клубът е известен с концерти на живо и предаване на мачове на живо. Познавачи казват, че бирената селекция е отлична, а атмосферата – cool.

Lerchenfelder Gürtel, Stadtbahnbögen 29-30, 1080 Виена

 

 

Pratersauna – бившата сауна във виенския Пратер бе успешно превърната в един от най-добрите клубове в Австрия. Техно и електронна музика, грил и басейн за охлаждане на страстите допринасят за купонджийската атмосфера.

Waldsteingartenstraße 135, 1020 Виена

Това, разбира се, е само една малка част от местата в австрийската столица, където може да се гледат мачовете от Световното първенство в Бразилия.

Ето тук ще намерите интерактивна карта с още много приятни предложения.

Вариантът да останем с приятели пред домашния телевизор също има своите многобройни предимства 🙂 Да не забравяме, че българските магазини във Виена предлагат родна бира и салатка. В този случай – внимавайте със съседите – може не всички да споделят футболните ви емоции.

От 12 юни до финалния мач на легендарния стадион „Маракана“ в Рио де Женейро ни предстоят много драматични моменти и емоции. Нека ги изживеем с готина компания в приятна атмосфера.

Пълна програма на мачовете на Световното първенство по футбол в Бразилия може да намерите тук

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации