17.8 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияWestern Union кани хората в България да открият кой има най-много контакти...

Western Union кани хората в България да открият кой има най-много контакти в цял свят

-- Реклама --

По повод на своята 160-та годишнина Western Union стартира в цял свят инициативата Network Chall

 

Една от компаниите с най-голямо бизнес присъствие в света, Western Union, отбелязва своя 160-ти рожден ден. За да отбележи тази годишнина тя  стартира инициатива, която има за цел да открие човека с най-много контакти в цял свят.

 С мрежа от над 400 000 офиса в 200 държави и територии, Western Union присъства почти навсякъде по света. За да отбележи това уникално постижение, компанията призовава българите с най-много контакти в цял свят да се включат в Western Union Network Challenge.

 Инициативата ще се осъществи чрез новото интерактивно онлайн приложение – Your world (Твоя свят).  То визуализира  глобалните връзки на потребителите на Facebook, които впоследствие получават резултат за това колко контакта имат в световен мащаб. По този начин те могат да сравнят класирането си с това на техните приятели във Facebook или с други потребители в страната и в света.

 Представяйки инициативата – Network Challenge, президентът и изпълнителен директор на Western Union, Хекмет Ерсек сподели:

“Приложението Your world е най-добрия начин, по който да отбележим нашата 160-та годишнина и ролята ни за свързването на хората в цял свят. Ние сме изключително горди от факта, че хората по света ни канят да бъдем част от техния живот вече 160 години. Днес ние сме онлайн, ние сме мобилни, ние сме зад ъгъла в над 400 000 офиса денонощно, докосвайки се до живота на една шеста от хората по света. Това ни дава голямо преимущество и уникален поглед върху света. Искахме да разширим кръгозора на потребителите чрез техните лични връзки по света, както и да отпразнуваме обвързаността на хората по света по забавен начин. Затова сме сигурни, че приложението Your world ще изведе доста интересни факти и може би ще насърчи повечето от нас да общуват с приятелите ни в цял свят.”

 На базата на резултатите от инициативата Network Challenge на Western Union, човекът с най-много контакти в света ще има уникалната възможност да използва своята обширна мрежа като сила на доброто.

 За да видите своите връзки по света, трябва да посетите www.westernunionworld.com/yourworld и да взелете в своя профил във Facebook.  

 _____________________________________________________

 За Western Union

 Western Union Company (NYSE: WU) е световен лидер в сферата на паричните преводи. Заедно с филиалите си Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil и Western Union Business Solutions, Western Union осигурява на клиентите си бързи, надеждни и удобни начини за изпращане и получаване на пари по целия свят, както и за плащане на сметки и закупуване на парични ордери. Western Union, Vigo и Orlandi Valuta оперират чрез комбинирана мрежа от над 470 000 агента в над 200 държави и територии. През 2010 г. компанията е извършила 214 милиона транзакции от потребител–към-потребител в цял свят, като е придвижила $76 милиарда между клиенти и е извършила 405 милиона бизнес транзакции. За повече информация, моля посетете www.westernunion.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации