Warning: Array to string conversion in /home/.sites/14/site582/web/newmelange/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 675
5.2 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Сбирка на Българския литературен кръжок във Виена

18.10.2023 @ 18:30

През месец октомври имаме удоволствието да ви поканим на един от нашите нови формати – на 18. октомври 2023 ще имате възможността да се запознаете лично с автора Иван Петров и да се насладите на най-новия му роман, „Портал на времето“.
Иван Петров е доказан разказвач. Повечето от неговите персонажи можем да срещнем в нашето ежедневие. Разказите на Иван Петров са известни както в България, така и в Австрия и Германия, не само от литературни четения, радиопредавания, литературни вестници и списания, но и от неговите разкази и романи. През юли тази година излезе романът му „Портал на времето“. Романът, колкото и забавен да е той, е един сериозен текст, който ни представя едно ненатрапващо и оригинално разбиране за смисъла на нашия живот.
Часът на срещата е 18:30, а мястото е клубното пространство на Kühnplatz 7, 1040 Виена.
Всеки е добре дошъл да се наслади на творчеството на един от най-издаваните автори в нашата общност, да зададе своите въпроси, да участва в разгорещени дискусии със самия автор, да закупи своето копие на романа с посвещение, или просто да изпие чаша вино с други ценители на българската литература!