5.2 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесС кампанията "Очакваме ви у дома" българите от чужбина почиват в България...

С кампанията „Очакваме ви у дома“ българите от чужбина почиват в България със специални отстъпки

-- Реклама --

Български хотели, ресторанти и магазини ще предоставят специални отстъпки от цените на своите услуги и продукти на българите зад граница, избрали страната ни за своя ваканционна дестинация. От намаленията в цените ще могат да се възползват и представители на етническите български малцинства в чужбина. Кампанията е под наслов „Очакваме ви у дома“, а неин инициатор е Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) в партньорство с Министерството на туризма.

До 50% отстъпки

Отстъпките ще могат да се ползват с представянето на специална карта за лоялност, издавана от БХРА.

Всички клубове, сдружения и общности на българи ще могат да заявят карти от партньорската програма за лоялност на БХРА, които им дават право на намаленията. Картите са безплатни като единствената сума, която се дължи за тях еднократно е тази, покриваща производствените разходи за самата пластика – 6 лева.

Предлаганите от хотели, ресторанти, механи, къщи за гости, магазини за техника, бензиностанции и други обекти, членове на БХРА и партньори на организацията, намаления са в размер до 50% от редовните цени.

Всички предложения, включени в кампанията, можете да разгледате тук – news.bhra-bg.org

От Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) изразяват увереност, че кампанията „Очакваме ви у дома“  ще бъде полезна на българите зад граница и те ще имат допълнителен стимул да почиват в България и да опознаят нейните красоти.

Как да получим картата?

Желаещите могат да заявят своите карти за отстъпка като изпратят email на адрес office@bhra-bg.org или на телефони +359 2 9864225, +359 88 5886002.

Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации