6.4 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияГледаме безплатно в Австрия филма "Доза щастие" благодарение на платформата gledam.bg

Гледаме безплатно в Австрия филма „Доза щастие“ благодарение на платформата gledam.bg

-- Реклама --

Доза щастие, филм, Виена

Какво по-хубаво удоволствие във време, когато кината са затворени, от това да се насладим на качествен български филм. При това безплатно, тъй като лентата „Доза щастие“ е специален подарък за българите в Австрия от актьора Александър Алексиев, един от създателите на платформата ГледамБГ.

В интервю за Меланж Булгарен Александър Алексиев разказа за най-новия си проект и обеща да зарадва сънародниците си в алпийската република с достъп до хубав български филм.


Александър Алексиев, актьор: Когато се отдалечиш от България, можеш да погледнеш нещата от друга перспектива


Достъп до стари и нови български филми

ГледамБГ е най-мащабната платформа за легално гледане на български филми, нови и стари. Всяка седмица се качват по три нови заглавия. Целта ѝ е да обедини на едно място старите класики и новите български филми, както и да представя театрални спектакли.  Съдържанието може да се гледа на територията на Европа, САЩ и Канада. Филмите могат да бъдат наети за 48 часа или човек да си направи месечен абонамент на стойност 7,99лв. т.е. 4 евро. Качеството на всички стари произведения в платформата е най-доброто за момента. То може да се подобри чрез още по-сериозна дигитализация, но това изисква много ресурси и засега държавата не инвестира в тази насока.

Доза щастие и търсене на любов

Премиерата във Виена на филма „Доза щастие“ бе през февруари миналата година. Благодарение на Vienna Sunday Cinema тук гостуваха режисьорката Яна Титова, изпълнителката на главната роля Валентина Каролева и актьорът и продуцент Александър Алексиев.

Благодарение на Александър Алексиев и платформата ГледамБГ отново имаме шанс да гледаме филма, който не случайно влезе в учебната програма на българските училища. Вдъхновена от биографичната книга на журналистката Весела Тотева „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка”лентата разказва за лесното потъване в наркотичната зависимост и трудната битка за излизане от там и търсене на щастие.


Vienna Sunday Cinema представя във Виена българския филм „Доза щастие”


Филмът е подходящ за деца над 11 години.

С участието на:

ВАЛЕНТИНА КАРОЛЕВА
ДИМИТЪР НИКОЛОВ
АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСИЕВ
ИРМЕНА ЧИЧИКОВА
ИВАН БЪРНЕВ
АСЕН БЛАТЕЧКИ
СИЛВИЯ ЛУЛЧЕВА
ВАСИЛ БИНЕВ
ЛИДИЯ ИНДЖОВА
СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ
СТОЯН ДОЙЧЕВ
ЦВЕТАН АЛЕКСИЕВ

Как да гледаме „Доза щастие“ в Австрия

На 31 януари (неделя) филмът ще бъде достъпен през целия ден безплатно на територията на Австрия чрез платформата ГледамБГ.

Ето и линка, на който може да гледате лентата: https://gledam.bg/programs/doza_shtastie_austria. Той ще бъде валиден от 00:00 – 23:59 на 31.01.2021 г.

Филмът се излъчва със субтитри на английски и френски език.

Екипът на Меланж Булгарен благодари сърдечно на Александър Алексиев за чудесния подарък и на Бояна Никова, която направи възможна срещата ни с актьора.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации