13.4 C
Виена
сряда, 22 септември, 2021
spot_img
Още
  НачалоБизнес, закони и политикабизнесEasyPay предлага лесни и бързи парични преводи в брой от чужбина към...

  EasyPay предлага лесни и бързи парични преводи в брой от чужбина към България

  Новата платежна карта на компанията улеснява получаването на паричните преводи

  Ако изпращате често пари на близките си в България, знаете колко важно е те да пристигат бързо и сигурно. Важно е и получателят да може да разполага с тези средства удобно и независимо от работното време на физическите каси. Платежната карта на EasyPay, която е на пазара от 2020 г., предлага нов подход за получаване на паричните преводи от цял свят.

  Как става

  Искате да изпратите пари в брой до близките си от Австрия до България с EasyPay. Можете да го направите в някой от офисите на FexoPay – собствена услуга на компанията или на Ria money transfer. Когато наредите парите, дайте референтния номер на превода на получателя в България. Само след 5 минути той може да получи парите на всяка от 2500 каси на EasyPay.

  Ако обаче в касата няма достатъчна наличност, сумата може да бъде наредена на получателя директно в платежна EasyPay карта напълно безплатно. Картата е многократна, а клиентът може да изтегли без такси сумата веднага, на който и да е банкомат в цялата страна или да плаща с нея в търговски обекти. Ако получателят няма EasyPay карта, тя може да му бъде издадена на касата на момента.

  Предимства

  Картата се издава безплатно за минути на каса на компанията и е освободена от такси за поддръжка на сметката. Всеки следващ превод може да бъде изпращан директно по картата без никакви допълнителни такси и без да се налага получателят в България да посещава каса на EasyPay.

  Картата е многократна, а клиентът може да изтегли без такса до два пъти месечно сумата на който и да е банкомат в цялата страна или да плаща с нея в търговски обекти, също без такси.

  EasyPay улеснява

  „В EasyPay непрекъснато се стремим да улесняваме хора. Това важи с още по-голяма сила, когато говорим за бързо и сигурно получаване на парични преводи от чужбина. Новата платежна карта дава още един инструмент в ръцете на получателите на парични преводи и възможността да избират как да получат и използват парите си“, споделя Силвана Групчева, директор „Международна търговска дейност” на EasyPay.

  Паричните преводи от чужбина могат да бъдат получени в рамките на пет минути след изпращането. Компанията разполага с повече от 2500 каси в България, които работят всеки ден и с удължено работно време, а кол центърът е достъпен дори през почивните дни. Партньори за паричните преводи в чужбина са Ria, UPT, KoronaPay, Small World, Moneytrans и Cashline.

  В Гърция, Кипър и Австрия компанията разработва собствена услуга под името FexoPay. Така платежните услуги на EasyPay като банкови преводи, парични преводи, данъци, осигуряване, застраховки и плащане на всички видове битови сметки в България могат да бъдат направени и от чужбина.

  За да се улесни процесът, към картата е създаден удобен и безплатен инструмент – Viber бот. С негова помощ клиентите, освен че могат да следят движенията по картата, изключително лесно и удобно могат да копират и споделят с наредителя данните за паричния превод, за да се избегнат възможни грешки при диктуването.

  Друга причина за повишения интерес към услугата е, че EasyPay работи по най-изгодния обменен курс евро/лев. Липсата на такса за получателя на парите също не е за подценяване. Не случайно само за няколко месеца повече от 40 000 българи избраха да ползват новата карта на EasyPay.

  Адреси на касите на EasyPay в Австрия:

  КАСА 1

  БГ магазин в 10 бецирк
  Dorado GmgH
  Laaer-Berg-Strasse 3
  A-1100 Wien
  www.bgmagazin.at
  т.: +43 676 381 7470, +43 1 600 5

  КАСА 2
  Туристическа агенция КОМПАС ТРАВЕЛ
  HZ Kompass Travel e.U.
  Ottakringerstr. 94
  1170 Wien
  т.: +436509166169

  ПР материал

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Последвайте ни

  Календар

  Абонамент за бюлетин

  Последни публикации