17.8 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияПробен онлайн урок по творческо писане за деца със сценариста Светослав Томов

Пробен онлайн урок по творческо писане за деца със сценариста Светослав Томов

-- Реклама --
Детските главички са дом на толкова много интригуващи истории. Обича ли детете ви да си измисля цветни случки, участва ли във въображаеми филми? А опитвало ли е да ги разкаже на белия лист?
Днес, когато един вирус сякаш спря света на пауза, имаме огромна нужда да насърчаваме децата ни не само да продължат да фантазират, но и да се научат да разказват фантазиите си и да ги споделят с повече хора. Хубавото е, че има хора, които са ангажирани с каузата да работят с деца и да развиват техните творчески заложби. Такъв е създателят на курса по творческо писане сценаристът Светослав Томов. Той има над петнадесет годишен опит в писането на различни текстове и работа по телевизионни предавания и сериали, сред които: „Забранена любов”, Дървото на живота”, “Откраднат живот”, „Къде е Маги?“. Автор е на драматургични текстове – пиесите „Момиче за всичко“ и “Извънредно положение“.  Завършил е „Социална и политическа психология“. Светослав Томов обича да провокира детското въображение с неочаквани драматургични задачи и да помага на децата да намират себе си, пишейки върху белия лист.
На 21 ноември той кани всички любопитни палавници на възраст между 10 и 15 години да се присъединят към неговия курс по творческо писане и заедно да създадат първите си шедьоври в думи. Курсът е специално насочен към българчета в чужбина, които имат по-малко възможности да пишат и да се изразяват на родния си език. Знанията, придобити в хода на това обучение, ще бъдат полезни при писането на всеки друг език.
Пробният урок е безплатен.
Всички подробности за онлайн курса, както и форма за записване, ще намерите ТУК.

Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

__________________

Още по темата:

Деси Гаврилова: „Книговище“ цели да направи четенето привлекателно, желано и споделено удоволствие за българските деца

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации