6.6 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияОт 2 май: Какво трябва да знаем за посещението в салоните за...

От 2 май: Какво трябва да знаем за посещението в салоните за красота

-- Реклама --

Професионалната грижа за външния вид става отново възможна от 2 май, когато ще може отново да се посещават фризьорски салон, маникюрист и масажист. Салоните за красота отварят врати, но при нови правила.

Преди всички трябва да се знае, че:

  • носенето на маски от клиентите е задължително;
  • при влизането в салона следва измиване на ръце и дезинфекциране;
  • спазване на поне метър отстояние от останалите клиенти;

Фризьори, маникюристи и масажисти на свой ред ще носят плексигласови защититни маски, когато извършват специфични разкрасителни процедури по лицето. Те ще могат да се доближават до клиентите, за да изпълнят професионално своята работа. Задължението за един метър разстояние се отнася за посетителите, което на практика означава, че в салоните ще се допускат значително по-малко хора.

Валерия Никола от Friseursalon Valeriya вече е готова да посреща своите клинети, а графикът за месец май е почти запълнен. „Сега даваме часове през много по-голям интервал, за да имаме възможност да почистим и дезинфекцираме мястото след всеки клиент. За да осигурим безопасност и комфорт на хората, с маникюристката Вяра Прегьова ще работим в различни дни и часове”. Това са част от новите правила, които ще важат в следващите месеци в нейния салон.

Желаещите могат да си запишат час на следните телефони:

0699 190 911 43 – Вяра ( маникюр)
0660 2724760 – Валерия ( фризьор)

Козметично и масажно студио La Belle Vie също се завръща към работния ритъм. Иванка Краева няма притеснения с новите правила, тъй като спазването на висока хигиена и осигуряването на лично пространство за клиентите винаги е било приоритет за нея.

Час за масаж може да резервирате на телефон 0681 206 35640.

Повече информация за Friseursalon Valeriya може да намерите ТУК

Повече информация за Козметично и масажно студио La Belle Vie ще намерите ТУК.

Налагането на ограничителните мерки за разпространението на коронавируса се отрази тежко на бизнеса. От началото на месец май поетапно ще започне връщане към нормален ритъм на живот. Нека подкрепим българските предприемачи в Австрия и се доверим на техните услуги.

Полезни адреси на български лекари, зъболекари, юристи, езикови специалисти, български магазини, фирми, данъчни, кредитни и застрахователни експерти, преводачи и др.

_______________

Още по темата:

Коронакриза: Австрия продължава с разхлабването на ограничителните мерки. Какво се променя от 1 май

От 1-ви май отварят врати и спортни центрове на открито

Полезни адреси в Австрия на един клик разстояние

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации