12.5 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрия„Сезонните промени се отразяват и на кожата и тя има нужда от...

„Сезонните промени се отразяват и на кожата и тя има нужда от помощ”, казва д-р Людмила Цалбрукнер

-- Реклама --

Нов уред в кабинета на д-р Цалбрукнер помага на жените да се справят с редица нежелани кожни проблеми

Бавно, но сигурно денят се увеличава и пролетният полъх плахо се прокрадва в ежедневието ни. Идването на новия сезон е свързано не само със смяна на гардероба, но и с промени в тялото. Зимата е оставила своите следи върху кожата на лицето и сега е моментът да помогнем на кожата да изглежда сияйна и здрава още в първите пролетни дни.

Според  д-р Людмила Цалбрукнер „сезонните промени не са лесен тест за всяка кожа”. „Често можем да помогнем и сами на кожата си да се справи със стреса, преразглеждайки хранителния си режим и ежедневните грижи, които полагаме за нея. Има обаче случаи, в които за постигането на дълготраен ефект е добре да потърсим специализирана помощ”. Такива са отстраняването на тъмни петна (хиперпигментация) по лицето, редуциране омазняването на кожата и разширените пори, отстраняването на татуировки.

Лазерна терапия

От няколко седмици д-р Цалбрукнер, която от години специализира в областта на естетичната медицина, разполага с нов уред – лазер ND Yag. Той е незаменим помощник в редица области и помага на жените не само да подмладят кожата си, но и да се справят с упорити кожни проблеми.

„В зависимост от типа кожа и степента на увреждане е необходим различен брой процедури. Но те са безболезнени и с много ограничени противопоказания (бременност, кърмене, излагане на слънце)”, разказва д-р Цалбрукнер.

Новият уред може да бъде изключително полезен за дамите при отстраняване на тъмни петна, лунички, лентиго и други хиперпигментни образувания, предизвикани от действието на слънчевите лъчи; дифузна хиперпигментация на кожата или други пигментации, предизвикани от различни вещества върху кожата.

Сред най-честите козметични проблеми е повишеното омазняване и разширените пори на кожата на лицето, които се наблюдават при хора на различни възрасти. За тези разрешаването на тези проблеми особено подходящ е карбоновият лазерен пилинг, който бързо, ефективно и безболезнено постига видими резултати и цялостно изглаждане на повърхността на кожата (стягане и видимо намаляване на разширените пори, почистване на порите от себума, свиване на мастните жлези и като резултат намаляване на омазняването на кожата и намаляване и активността на акнето при предразположени индивиди, стимулиране колагеновата синтеза с последващо стягане кожата, излющване на нежизнеспособни клетки от повърхностните слоеве на кожата).

Лазерното подмладяване на кожата е неинвазивна комплексна процедура, прилагането на която води до видимо подмладяване на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете, намаляване на фините линии и бръчки по кожата, намаляване на видимите белези от акне или възпалителните проблеми при активно акне и подобряване на повърхностната структура на кожата и разширените пори.

За контакти

д-р Людмила Цалбрукнер

За лична консултация и записване на час за процедура може да се свържете с кабинета на д-р Людмила Цалбрукнер.

адрес: 1050 Wiena Gießaufgasse 25/6,

тел: 0681 20671709

имейл: office@jungbrunnen-med.at

уебсайтhttp://www.jungbrunnen-med.at/

спонсорирано съдържание

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации