7.3 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияКоледният календар на UniLED носи специални оферти всеки ден до Коледа

Коледният календар на UniLED носи специални оферти всеки ден до Коледа

-- Реклама --

Днес може да пазарувате с 10% отстъпка в магазина на UniLED. За да разберете какъв подарък ще получите утре – кликнете върху следващото прозорче от специалния коледен календар на фирмата за LED осветление

Колко дни остават до Коледа? Лесно, а често и вкусно, отговаряме на този въпрос с помощта на адвент календара. Тръгнал от Германия през далечната 1851 г., това практично изобретение ни помага да удържим нетърпението до Рождество, награждавайки ни с шоколадов бонбон за всяко отворено прозорче.

Извън романтичното очарование, празникът може да е свързан и с много стрес и солидни разходи. Ако решите да подходите практично към коледното пазаруване, купете си нещо, което едновременно внася уют и светлина в дома, и намалява сметката за ток. Експертите от UniLED не само ще ви помогнат в избора, но и са готови да подготвят проект за вашето осветление, съобразен с индивидуалните ви потребности. Освен това всеки ден до Коледа носи изненада – отворете прозорчето на онлайн адвент календара на фирмата и разберете с колко процента по-евтино ще пазарувате през съответния ден в магазина на UniLED.

В случай, че не можете да отидете до магазина на фирмата на Prager Straße 10 във Виена, може да пазарувате онлайн.

За повече информация посетете страницата на фирмата: www.uniled.at.

UniLED – Вашият партньор в избора на LED 

UniLED предлага на пазара широка продуктова гама – от най-малките светлодиоди за дома до улично и индустриално осветление. В магазина на фирмата ще намерите не само най-новите и модерни LED тела, но и ще получите компетентна помощ при избора на подходящи продукти и консултация при планирането на цялостното осветление с помощта на DiaLUX.

 

спонсорирано съдържание

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации