7.3 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалокултураизкуствоПостановката на театър Applaus "Последните страстни любовници" ще се играе за последен...

Постановката на театър Applaus „Последните страстни любовници“ ще се играе за последен път

-- Реклама --

Не пропускайте последното представление на пиесата „Последните страстни любовници“ по Нийл Саймън

От премиерата си през февруари 2019 г. представлението на театралната трупа към БКПО“Кирил и Методий“ събира аплодисментите на българската публика в Австрия. Забавно, свежо и изпълнено с много настроение  то представя един съвременен младежки поглед към вечния стремеж на човек да надскочи себе си и да направи нещо неочаквано и различно.

Любовният живот на Барни Кешмън е сравнително монотонен – той е женен дълги години за гимназиалната си любов Телма. Сега, вече в по-напреднала възраст, собственикът на рибен ресторант иска поне веднъж в живота си да изживее нещо… по-различно.

В опита си да бъде последния страстен любовник Барни смело излиза от зоната си комфорт, но не може да преодолее докрай някои вътрешни ограничения. Мястото, избрано за опитите за изневяра, граничи с абсурдното: апартаментът на педантичната му майка, в нейно отсъствие, разбира се. Изборът на партньорки на Барни обаче е още по-необичаен: нахаканата и цинична Илейн, младата ексцентрична певица Боби и крайно депресираната семейна приятелка Жанет.

Вижте как завършва този смел скок от монотонното ежедневие и се насладете на чудесната игра на актьорския състав. Христо Павлов, Веселина Бочукова, Деян Арнаудов, Христина Лазарова, Кони Пилидова и Рами Спасов умело се превъплъщават в образа на Брани и неговите партньорки и майсторски пресъздават комичните ситуации, в които той изпада.

Последните страстни любовници“ по Нийл Саймън, представление от 3 части 

Постановка: Лина Гладийска-Георгиева
С участието на: Христо Павлов, Веселина Бочукова, Деян Арнаудов, Христина Лазарова, Кони Пилидова и Рами Спасов.

КОГА: 26 октомври 2019 г. (събота) от 19.00 ч.

КЪДЕ: театър Spektakel, Hamburgerstraße 14, 1050 Виена

Резервации чрез театър Spektakel (линка за билетите, само на немски) или на фейсбук страницата на https://www.facebook.com/Applausvienna/ или чрез емайл: bgtheaterat@gmail.com

Цени на билетите: €12 нормални/ €8 намалени за ученици и студенти. Не се препоръчва за деца под 14 годишна възраст.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации