Фото Меланж 3х3: 26 снимки, избрани от професионалисти, ще участват в изложбата „Австрия в моя обектив“

6. октомври 2019 | By | Reply More

Ето и снимки, селектирани от Георги Зюмбюлев (графичен дизайнер), Елена Масларова (фотограф) и Роси Недялкова (фотограф)

Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

Дългоочакваната развръзка в проекта ни Фото Меланж 3х3 настъпи. Вече са известни всичките 56 фотографии, които ще бъдат изложени в залите на БКИ“Дом Витгенщайн“ в рамките на изложбата „Австрия в моя обектив“. Както вече обявихме 30 от тях са избор на читателите на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен. Останалите 26 са селектирани от екип от професионалисти във фотографското изкуство.


Фото Меланж 3х3: Читателите на Меланж Булгарен избраха снимките за участие в изложбата в БКИ“Дом Витгенщайн“


И Георги Зюмбюлев, и Елена Масларова, и Роси Недялкова са хора с дългогодишен опит в областта на фотографията и с радост се съгласиха да бъдат част от проекта Фото Меланж 3х3. И тримата споделиха, че подборът не е бил лесен, защото получените и по трите теми кадри са артистични, естетични и носят свое послание. И все пак те трябваше да отделят по осем снимки от първите два тура „Едно виенско кафе, моля“ и „Всичко е музика!“ и десет от третия тур „Австрия – земя на планини, земя на реки“.

Ето и техния избор.

Първи тур: „Едно виенско кафе, моля!“


Втори тур: „Всичко е музика!“


Трети тур: „Австрия – земя на планини, земя на реки“

Вече познавате снимките онлайн, но от 3-и декември те ще бъдат изложени в залите на БКИ“Дом Витгенщайн“ и всеки желаещ ще може да види тези кадри на нашите сънародници, подредени в красива изложба.

Изложбата „Австрия в моя обектив“ се организира от блога на българите в Австрия „Меланж Булгарен“ със съдействието на БКИ“Дом Витгенщайн“ и с подкрепата на МА7, AIR Коnа и транспортната фирма „Доставки от и до Австрия

Please follow and like us:

Category: Aвстрия, България, изкуство, изложба, конкурс, култура, Меланж, фотография

Leave a Reply