Фото Меланж 3х3: Австрия – земя на реки, земя на планини (галерия 3)

22. септември 2019 | By | Reply More

Ето какво получихме през последната седмица на третия тур от проекта Фото Меланж 3х3 по темата „Австрия – земя на реки, земя на планини“

Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

Каменисти върхове, огледални върхове, пасторални пейзажи и тучни ливади. Толкова много красота са побрали снимките, които получихме от нашите читатели през третата седмица по темата „Австрия – земя на реки, земя на планини“. Благодарим на всички, които специално излязоха, за да запечатат късче красота и да станат част проекта ни Фото Меланж 3х3. Благодарим и на тези, които с любов и желание се потопиха в архивите си, за да намерят най-добрите си фотографски попадения, свързани с австрийската природа.

Кликнете върху снимката, за да я видите в по-голям размер и съответно да я „харесате“. А това е важно, защото, както обявихме още в началото, фотографиите, събрали най-много харесвания, ще участват в специална изложба в края на годината в БКИ“Дом Витгенщайн“.

С тази галерия проектът Фото Меланж 3х3 приключва за тази година. На ход са читателите, които до 29 септември могат да „харесват“ снимките и да им помогнат да бъдат сред първите десет, избрани от публиката за участие в специалната изложба в БКИ“Дом Витгенщайн“.

Останалите участници в изложбата ще бъдат селектирани от нашите професионалисти:

Георги Зюмбюлев, графичен дизайнер, EDGE Project, Виена

Елена Масларова, фотограф и графичен дизайнер, Photo Cafe, София

Роси Недялкова, фотограф, RossArt Fotografie, Виена

Фото Меланж 3х3 е проект на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен, който се осъществява с подкрепата на БКИ“Дом Витгенщайн“. Целта ни е в три тура (пролет, лято, есен) да обявим три различни теми, свързани с Австрия. Искаме да видим как ние, българите, разбираме алпийската република, как се чувстваме тук, какво привлича вниманието ни и защо. 

Фото Меланж 3х3: Австрия – земя на реки, земя на планини! (галерия 1)

Фото Меланж 3х3: Австрия – земя на реки, земя на планини! (галерия 2)

Please follow and like us:

Tags: , , , , , ,

Category: Aвстрия, Галерия, екология, изкуство, изложба, култура, планини, природа, пътуване, туризъм, фотография

Leave a Reply