Фото Меланж 3х3: Австрия – земя на реки, земя на планини! (галерия 1)

8. септември 2019 | By | Reply More

Проектът Фото Меланж 3х3 печели все повече приятели. Ето какво пристигна през първата седмица на имейла fotomelange@bulgaren.org по темата на третия тур „Австрия – земя на реки, земя на планини!“

Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

Високи планини, кристални езера, зелени поляни, гори, снежни склонове, изгреви и залези… Толкова много красота е събрана в снимките, които получихме на имейла на проекта Фото Меланж 3х3 през първата седмица на третия тур! Тази галерия е като приказна разходка из Австрия, разкриваща величието на природата ѝ.

Благодарим на всички, които ни изпратиха тези прекрасни снимки, давайки ни възможност да се споделим техните емоции и да се насладим на великолепните гледки

Надяваме се, че тези кадри ще вдъхновят и други читатели да запечатат с камерата (или да се разровят из архива) интересни и красиви моменти, свързани с темата „Австрия – земя на планини, земя на реки„.

Кликнете върху снимката, за да я видите в по-голям размер и съответно да я „харесате“. А това е важно, защото, както обявихме още в началото, фотографиите, събрали най-много харесвания, ще участват в специална изложба в края на годината в БКИ“Дом Витгенщайн“.

Темата „Австрия – земя на планини, земя на реки“ продължава до 21-и септември 2019 г. Следващата седмица отново ще очакваме вашите снимки и в неделя, 15 септември ще ги представим в галерия. На 22 септември ще публикуваме последните снимките, посветени на природата. Събралите най-много харесвания кадри, ще участват в специална изложба, която ще организираме в края на годината в БКИ „Дом Витгенщайн“.

Останалите участници ще бъдат селектирани от нашите професионалисти:

Георги Зюмбюлев, графичен дизайнер, EDGE Project, Виена

Елена Масларова, фотограф и графичен дизайнер, Photo Cafe, София

Роси Недялкова, фотограф, RossArt Fotografie, Виена

Фото Меланж 3х3 е проект на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен, който се осъществява с подкрепата на БКИ“Дом Витгенщайн“. Целта ни е в три тура (пролет, лято, есен) да обявим три различни теми, свързани с Австрия. Искаме да видим как ние, българите, разбираме алпийската република, как се чувстваме тук, какво привлича вниманието ни и защо. 

Очакваме следващите снимки, свързани с природата в Австрия!

Изпращайте ги на имейл fotomelange@bulgaren.org

Всичко за проекта Фото Меланж 3х3 може да прочетете ТУК

Всичко за темата „Австрия – земя на планини, земя на реки“ и условията за участие ТУК.

Please follow and like us:

Tags: , , ,

Category: Aвстрия, Галерия, изкуство, изложба, култура, планини, природа, пътуване, туризъм, фотография

Leave a Reply