Фото Меланж 3х3: Всичко е музика! (галерия 3)

16. юни 2019 | By | Reply More

Последната галерия на тема „Всичко е музика!“ отново впечатлява с креативност и вдъхновение

 

Това е последната ни галерия по темата „Всичко е музика!” от нашия проект Фото Меланж 3х3. Представяме я с мъничко тъга и много радост. Лекичко ни е тъжно, защото писмата с музикалните снимки свършват. Щастливи сме, че получихме толкова много красиви, вълнуващи и разнообразни кадри. Те са поредното доказателство за креативността, въображението и усета за красиво на българина.  Безкрайно благодарим на всички, които ни писаха и споделиха историите на изпратените кадри. А те са истински вълнуващи – истории за любов, за ревност, за изследователска страст и нежност. Някои от кадрите са нови, заснети специално за Фото Меланж 3х3. Други са стари, изровени от архива, събудили спомени и емоции, свързани с Австрия и музиката.

Толкоз за нашите редакторски вълнения. Сега отново сте вие наред – разгледайте и харесайте снимките. Кликнете върху тях, за да се отворят в пълен размер и да се появи бутонът „харесвам”. Само да припомним, че снимките, събрали най-много харесвания, участват по право в експозицията в БКИ”Дом Витгенщайн”. Останалите фотоси ще бъдат избрани от нашите професионалисти:

Георги Зюмбюлев, графичен дизайнер, EDGE Project, Виена

Елена Масларова, фотограф и графичен дизайнер, Photo Cafe, София

Роси Недялкова, фотограф, RossArt Fotografie, Виена

 

Вече сме две стъпки по-близо до изложбата, която ще направим в края на годината в БКИ”Дом Витгенщайн” или казано с други думи, остава ни само още един тур, който ще бъде в края на септември-началото на месец октомври. Следете ни, за да научите темата и да участвате.

Не пропускайте да си припомните и първите две галерии по темата „Всичко е музика!“

Фото Меланж 3х3: Всичко е музика! (галерия 1)

Фото Меланж 3х3: Всичко е музика! (галерия 2)

Фото Меланж 3х3 е проект на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен, който се осъществява с подкрепата на БКИ“Дом Витгенщайн“. Целта ни е в три тура (пролет, лято, есен) да обявим три различни теми, свързани с Австрия. Искаме да видим как ние, българите, разбираме алпийската република, как се чувстваме тук, какво привлича вниманието ни и защо. Фото Меланж 3х3 не е конкурс или състезание. Искаме да се забавляваме, да снимаме, да споделяме и обсъждаме. 

______________

Още по темата:

Проектът Фото Меланж продължава с темата „Всичко е музика!“ Очакваме вашите снимки!

Фото Меланж 3х3: Вашата снимка ни е нужна!

Проектът Фото Меланж 3х3 започва с темата „Едно виенско кафе, моля!”

Фото Меланж 3х3: 10 въпроса към Георги Зюмбюлев

 

Please follow and like us:

Tags: , , , ,

Category: Aвстрия, Галерия, изкуство, изложба, конкурс, култура, музика, фотография

Leave a Reply