7.7 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеИнтензивен курс по немски за деца от 4 до 6 години в...

Интензивен курс по немски за деца от 4 до 6 години в края на август

-- Реклама --

курс по немски език

Ако сте от родителите, чиито деца за първи път ще пристъпят училищния праг през септември, и ако се притеснявате, че бъдещият ученик говори слабо немски, това предложение сигурно ще ви заинтересува.

В последната седмица на август, точно преди началото на учебната година LIMU Academy предлага интензивен курс по немски език за деца от 4 до 6 години. Заниманията ще се провеждат под формата на игра като групата ще бъде от максимум седем деца. Не е задължително детето да има предварителни знания по немски език.

Целта на курса е по забавен и непринуден начин малчуганите да обогатят речника и да подобрят граматиката си по чуждия за тях език и така по-лесно и естествено да влязат в класната стая или детската градина. Заниманията ще бъдат с фокус „Музика”, за да могат малките участници по-бързо да се отпуснат и с лекота да усвояват новите знания.

След лятната пауза курсът може да опресни познанията на малчуганите и да им помогне да общуват с връстниците си с лекота и самочувствие.

Интензивен курс по немски език за деца от 4 до 6 години

КОГА: 26.08-30.08. 2019 г., всеки ден от 9.30 до 12.30 ч. (15 часа общо)

КЪДЕ: Therapiezentrum Gersthof

Klostergasse 31-33

A-1180 Виена

Цената на целия курс е 249 евро на дете (с включена здравословна закуска). При записване на братя и сестри (повече от едно дете) – цената е 175 евро на дете.

Специална оферта до 30 юни – запишете повече от едно дете (не е нужно да са братя или сестри) и платете само по 175 евро.

Ако имате въпроси във връзка с летния интензивен курс по немски, спокойно може да ги зададете на Цветелина Ортега и на български език.

За контакти и записване:

Телефон: +43 676 9669775

E-Mail: academy@linguamulti.at

Повече за LIMU Academy и Linguamulti може да научите ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации