Фото Меланж 3х3: Всичко е музика (галерия 1)

3. юни 2019 | By | Reply More

Проектът Фото Меланж 3х3 набира скорост и е време да покажем какво пристигна през първата седмица на имейла fotomelange@bulgaren.org

Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

Тази галерия е посветена на музиката и нейните многобройни проявления в Австрия – от представленията във Виенската държавна опера, през уличните музиканти, магазините за музикални инструменти, лика на Моцарт по витрините, музеите и още, още… Благодарим на всички, които ни изпратиха тези прекрасни снимки, и споделиха своите истории, давайки ни възможност да се насладим на емоции, красота и хармония.

Надяваме се, че тези кадри ще вдъхновят и други читатели да запечатат с камерата (или да се разровят из архива) интересни и красиви моменти, свързани с темата „Всичко е музика!

Кликнете върху снимката, за да я видите в по-голям размер и съответно да я „харесете“. А това е важно, защото, както обявихме още в началото, фотографиите, събрали най-много харесвания, ще участват в специална изложба в края на годината в БКИ“Дом Витгенщайн“.

Темата „Всичко е музика!“ продължава до 16-и юни 2019 г. Следващата седмица отново ще очакваме вашите снимки, а на  16 юни ще публикуваме последната ни галерия, посветена на музиката. Събралите най-много харесвания кадри, ще участват в специална изложба, която ще организираме в края на годината в БКИ „Дом Витгенщайн“.

Останалите участници ще бъдат селектирани от нашите професионалисти:

Георги Зюмбюлев, графичен дизайнер, EDGE Project, Виена

Елена Масларова, фотограф и графичен дизайнер, Photo Cafe, София

Роси Недялкова, фотограф, RossArt Fotografie, Виена

Фото Меланж 3х3 е проект на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен, който се осъществява с подкрепата на БКИ“Дом Витгенщайн“. Целта ни е в три тура (пролет, лято, есен) да обявим три различни теми, свързани с Австрия. Искаме да видим как ние, българите, разбираме алпийската република, как се чувстваме тук, какво привлича вниманието ни и защо. Фото Меланж 3х3 не е конкурс или състезание. Искаме да се забавляваме, да снимаме, да споделяме и обсъждаме. 

Очакваме следващите снимки, свързани с музиката в Австрия!

Изпращайте ги на имейл fotomelange@bulgaren.org

Всичко за проекта Фото Меланж 3х3 може да прочетете ТУК

Всичко за темата „Всичко е музика!“ и условията за участие ТУК

Please follow and like us:

Tags: , , , ,

Category: Aвстрия, Виена, Галерия, изкуство, изложба, конкурс, култура, фотография

Leave a Reply