10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесФирма UniLED навърши пет години и черпи всички свои клиенти с щедри...

Фирма UniLED навърши пет години и черпи всички свои клиенти с щедри намаления

-- Реклама --

Вече пет години фирма UniLED затвърждава своите позиции на пазара за LED осветление в Австрия. Създадена от нашите сънародници Доника Вълчева-Кордева, Любомир Светозаров и Стоил Кордев, компанията предлага от най-малките светлодиоди за дома до улично и индустриално осветление. „Това, което ни отличава от другите търговци в бранша, е нашият стремеж да предлагаме на клиентите си не само най-новите и модерни LED тела, но и нашата компетентна помощ при индивидуалното планиране на осветлението, както и при избора на най-подходящите продукти, отговарящи на техните нужди, изисквания и предпочитания”, споделя Стоил Кордев.


Фирма UniLED предлага висококачествени и модерни продукти за LED осветление

Любомир Светозаров, експерт в UNILED® AUSTRIA: От 1-и септември казваме сбогом на халогенната крушка


По случай петия си рожден ден UniLED предлага на своите клиенти щедри промоции. През целия месец май те ще могат да пазаруват с 20% отстъпка на определени продуктови групи, които се сменят всяка седмица. Всички закупени през май продукти са с петгодишна гаранция и 10% отстъпка.

В случай, че не можете да отидете до магазина на фирмата на Prager Straße 10 във Виена, може да пазарувате онлайн.

Наред с текущите оферти за LED осветление, в блоговете на UniLED ще намерите интересна информация за най-новите тенденции в светлинния дизайн: https://uniled.at/blog и http://www.design-led.at/.

За повече информация посетете страницата на фирмата: www.uniled.at.

Безплатни консултации, включително и на български език, ще получите в магазина на Prager Straße 10, 1210 Виена или на телефон +43 660 1502208.

UniLED – Вашият партньор в избора на LED 

UniLED предлага на пазара широка продуктова гама – от най-малките светлодиоди за дома до улично и индустриално осветление. В магазина на фирмата ще намерите не само най-новите и модерни LED тела, но и ще получите компетентна помощ при избора на подходящи продукти и консултация при планирането на цялостното осветление с помощта на DiaLUX.  .

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации