Фото Меланж 3х3: Едно виенско кафе, моля! (галерия 3)

10. март 2019 | By | Reply More

Последната галерия от темата „Едно виенско кафе, моля!“ от проекта Фото Меланж 3х3 отново показва креативността на българина

Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

Удивително е по колко различни начини и от колко различни перспективи може да бъде видяна темата „Едно виенско кафе, моля!“ Тази галерия още веднъж показва, че във всеки от нас дреме творец, чакащ нужния  външен подтик, за да разкрие потенциала си.

Благодарим на всички, които ни изпратиха кадри и споделиха своите истории, впечатления и емоции.

Кликнете върху снимката, за да я видите в по-голям размер и съответно да я „харесете“. А това е важно, защото, както обявихме още в началото, фотографиите, събрали най-много харесвания, ще участват в специална изложба в края на годината в БКИ“Дом Витгенщайн“.

Темата „Едно виенско кафе, моля!“ от първия етап от проекта Фото Меланж 3х3 приключи. Снимките, събралите най-много харесвания, ще участват в специална изложба, която ще организираме в края на годината в БКИ „Дом Витгенщайн“.

Следващата тема от проекта Фото Меланж 3х3 ще обявим в средата на месец май. Надяваме се, че и тя ще ви вдъхнови и провокира да заснемете красиви кадъри, да ни разкажете истории и споделите емоции.

Фото Меланж 3х3: Вашата снимка ни е нужна!

Проектът Фото Меланж 3х3 започва с темата „Едно виенско кафе, моля!”

Фото Меланж 3х3 е проект на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен, който се осъществява с подкрепата на БКИ“Дом Витгенщайн“. Целта ни е в три тура (пролет, лято, есен) да обявим три различни теми, свързани с Австрия. Искаме да видим как ние, българите, разбираме алпийската република, как се чувстваме тук, какво привлича вниманието ни и защо. Фото Меланж 3х3 не е конкурс или състезание. Искаме да се забавляваме, да снимаме, да споделяме и обсъждаме. 30 от снимките, които ще бъдат изложени в залите на „Дом Витгенщайн“, ще бъдат избрани от вас, нашите читатели (не пропускайте да харесате вашите фаворити), останалите ще бъдат селектирани от професионални фотографи.

Още веднъж сърдечно благодарим на всички, които ни изпратиха своите снимки! Невероятни сте!

Всичко за проекта Фото Меланж 3х3 може да прочетете ТУК

Всичко за темата „Едно виенско кафе, моля“ и условията за участие ТУК

Please follow and like us:

Tags: , , , ,

Category: Aвстрия, Галерия, изложба, култура, фотография

Leave a Reply