Фото Меланж 3х3: Едно виенско кафе, моля! (галерия 2)

3. март 2019 | By | Reply More

Проектът Фото Меланж 3х3 привлича все повече хора и е време да покажем какво пристигна през втората седмица на имейла fotomelange@bulgaren.org

Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

Тази галерия е посветена на кафето, неговото безкрайно разнообразие в Австрия, на типичните виенски кафенета и всевъзможните превъплъщения на ароматната напитка. Благодарим на всички, които ни изпратиха тези прекрасни снимки, и споделиха своите истории, давайки ни възможност да се насладим на елегантния чар на кафе културата в страната на Моцарт.

Надяваме се, че тези кадри ще вдъхновят и други читатели да запечатат с камерата (или да се разровят из архива) интересни и красиви моменти, свързани с темата „Едно виенско кафе, моля!“

Кликнете върху снимката, за да я видите в по-голям размер и съответно да я „харесете“. А това е важно, защото, както обявихме още в началото, фотографиите, събрали най-много харесвания, ще участват в специална изложба в края на годината в БКИ“Дом Витгенщайн“.

Темата „Едно виенско кафе, моля!“ продължава до 9-и март 2019 г. Следващата седмица отново ще очакваме вашите снимки, а на  10-и март ще публикуваме последната ни галерия, посветена на кафето. Събралите най-много харесвания кадри, ще участват в специална изложба, която ще организираме в края на годината в БКИ „Дом Витгенщайн“.


Фото Меланж 3х3: Вашата снимка ни е нужна!

Проектът Фото Меланж 3х3 започва с темата „Едно виенско кафе, моля!”


Фото Меланж 3х3 е проект на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен, който се осъществява с подкрепата на БКИ“Дом Витгенщайн“. Целта ни е в три тура (пролет, лято, есен) да обявим три различни теми, свързани с Австрия. Искаме да видим как ние, българите, разбираме алпийската република, как се чувстваме тук, какво привлича вниманието ни и защо. Фото Меланж 3х3 не е конкурс или състезание. Искаме да се забавляваме, да снимаме, да споделяме и обсъждаме. 30 от снимките, които ще бъдат изложени в залите на „Дом Витгенщайн“, ще бъдат избрани от вас, нашите читатели (не пропускайте да харесате вашите фаворити), останалите ще бъдат селектирани от професионални фотографи.

Очакваме следващите снимки, свързани с културата на кафето в Австрия!

Изпращайте ги на имейл fotomelange@bulgaren.org

Всичко за проекта Фото Меланж 3х3 може да прочетете ТУК

Всичко за темата „Едно виенско кафе, моля“ и условията за участие ТУК

Please follow and like us:

Tags: , , ,

Category: Aвстрия, Галерия, изложба, култура, фотография

Leave a Reply