6.2 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалосъбитияМислите, че превозът на багаж между Виена и България е труден? Ето...

Мислите, че превозът на багаж между Виена и България е труден? Ето едно лесно решение.

-- Реклама --

 

Колко багаж може да вземете със себе си в самолета? А в автобуса? Понякога дори и колата не може да побере всички пакети и кашони, които искаме да пренесем от Виена към България или пък обратно. Живеем интензивно, разстоянията се преодоляват лесно и бързо, а за багажа ни винаги може да е погрижи фирма Dorado GmbH.

Dorado GmbH е насреща, когато:

  • Искате да пътувате с нискотарифна самолетна компания и не може да вземете куфар със себе си
  • Искате да пренесете покъщина или обемни пакети
  • Искате спешно да изпратите/получите малка пратка
  • Трябва бързо да изпратите/получите колет
  • Във всяка ситуация, когато пренасянето на багаж е трудно за Вас

Добре е да знаете, че с Dorado GmbH:

  • Вашият багаж е застрахован срещу поврежадне или загубване
  • Имате възможност да проследите пътуването на пратката
  • Може да изпращате багаж, изискващ съхранение при ниски температури (от 2° до 4° С или до -18°С) – това е важно при изпращане на някои видове лекарства или хранителни продукти.
  • Не може да изпратите единствено цигари, алкохол, упойващи вещества и други стоки, за които има митнически забрани и ограничения

Клиентите за Dorado GmbH:

Валя, студентка: Използвах транспортните услуги на фирмата, за да изпратя част от дрехите си в България, защото в моята стая няма място за съхранение. Майка ги даде там на химическо чистене и ще ги получа обратно в началото на пролетния сезон. Много удобен вариант.

Васил, служител: По празниците не можем да се лишим от любимите домашно приготвени туршии на майка ми, но бурканите са тежки и няма как да се пренесат със самолет. С помощта на Dorado GmbH зимнината пристига лесно до Виена, а родителите ми могат удобно да летят със самолет.

Маргарита: От години използвам тази услуга, за да изпращам подаръци за роднините в България, а често се случва да давам и малки пакетчета с лекарства.

Ако и вие искате да изпратите своите подаръци, куфари, чанти, пакети, свържете се с Dorado GmbH:

 

Златко Захариев

Тел:  0699 17192555

Адрес:  Laaer-Berg-Str. 3, Виена 1110 (Български магазин за хранителни стоки до Ройманплац)

 

Пратките тръгват от Виена всеки петък (трябва да бъдат доставени най-късно до 20.00 ч) и пристигат в България във вторник до 9.00 ч.

В обратна посока от България за Виена се тръгва всяка сряда (багажът трябва да е доставен до 18.00 ч) и пристигат в петък 9.00 ч.

Практично 2 в 1: Офисът на фирмата е в магазина за български хранителни стоки, който пък предлага безплатна доставка до дома(офиса) във Виена при поръчка над 30 евро. Лесно може да комбинирате получаването на продуктите с предаването на багажа, който искате да изпратите.

 

платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации