5.7 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалокултураконцертПостановката на група P.I.F „Кой прибира сутрин звездите” пристига във Виена

Постановката на група P.I.F „Кой прибира сутрин звездите” пристига във Виена

-- Реклама --

Вокалистът на групата – Димо Стоянов е главно действащо лице в нетрадиционния спектакъл, която ще се играе в австрийската столица по покана на Българския театър във Виена

В средата на май тази година една от най-обичаните и популярни родни групи P.I.F. представи пред българската публика един нетрадиционен проект. Момчетата влязоха в съвсем ново амплоа с една нестандартна театрална постановка.

Авторският спектакъл „Кой прибира сутрин звездите?” е първият подобен проект на групата, в който главното действащо лице е фронтменът Димо. Макар да е завършил „Актьорско майсторство за куклен театър” в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, той за първи път разкрива актьорския си талант пред публика и разказва за живота си през призмата на театъра. Така театралното и музикалното изкуство се събират на сцената в един колкото хумористичен, толкова и философски спектакъл.

Действието се развива в репетиционната, където Димо е вглъбен в себе си, със своите спомени и мисли. Представлението е изградено от монолози, които актьорът споделя пред публиката. Те засягат темите за живота, славата, самотата, любовта, родителството, детството.

Всички фенове на групата и любители на театъра във Виена ще могат да видят първата по рода си театрална постановка, изиграна само от музиканти благодарение на Българския театър във Виена. Режисьор на спектакъла е Мария Банова, сценарият е на Здрава Каменова, глас Китодар Тодоров – Кито.

„Кой прибира сутрин звездите”

КОГА: 2 декември (неделя) от 16.00 ч.

КЪДЕ: Български театър във Виена

Schwedenzplatz 2/Laurenzerberg 5, 1010 Виена

За резервации:

0677 617 49 2 46

0650 814 12 12

Или на имейл: zlatka_bojtcheva@hotmail.com

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации