10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесСветлина в градината с LED прожекторите на UniLED

Светлина в градината с LED прожекторите на UniLED

-- Реклама --

Спестете до -70% при покупката на LED прожекторите от магазина на UniLED през ноември

Новата къща на Антон е просторна, уютна и красива. Единственото, което все още го притеснява, е тъмнината в градината, когато се прибира вечер от работа. Търсейки дълготрайно и ефективно решение на проблема, той стигна до специалистите от UniLED, които го посъветваха да използва LED прожектори. Те излъчват ярка насочена светлина, имат ниска консумация на енергия, дълъг живот и нямат нужда от допълнителни разходи по обслужването. А през ноември се предлагат и на промоционална цена.

Градината на Антон вече е приятно осветена с бяла светлина, която осигурява висока видимост. Той знае, че LED прожекторите са стабилни и функционални и при минусови температури, спестяват до 90% електроенергия в сравнение с халогенните лампи и са безопасни за експлоатация, тъй като нямат топлинно излъчване. Антон вече не се притеснява от тъмнината, когато се прибира у дома.

LED прожекторите са оптимално решение за осветлението на съвременните улици, мостове, рекламни пана, паркинги и складови площи, обществени пространства и стадиони.

През целия месец ноември LED прожекторите на фирма UniLED ще се предлагат с до -70% намаление. Може да вземете по два, три или пет броя в комплект, както и поединично.

Повече за предимствата и качествата на продукта може да научите от експертите на UniLED във Виена. Ще ги намерите в магазина на Prager Str.10 в 21 район или на телефон +43 660 1502208. Може да им пишете на имейл office@uniled.at или да посетите уебсайта www.uniled.at. 

_________________

Още по темата:

Фирма UniLED предлага висококачествени и модерни продукти за LED осветление

Любомир Светозаров, експерт в UNILED® AUSTRIA: От 1-и септември казваме сбогом на халогенната крушка

 

платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации