5.2 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоактуалноНов уред в кабинета на д-р Цалбрукнер извайва тялото

Нов уред в кабинета на д-р Цалбрукнер извайва тялото

-- Реклама --

Криолиполизата помага за намаляване на излишните мазнини в желаните зони

От няколко седмици кабинетът по естетична медицина на д-р Людмила Цалбрукнер разполага с нова апаратура. Уредът за криолиполиза помага за премахване на излишни мазнини и осигурява траен ефект за тялото. „За много жени свалянето на излишните килограми е проблем, който се отразява на самочувствието, а понякога и на здравето им. С новата процедура те ще могат да се справят с него бързо и най-вече безболезнено”, казва д-р Цалбрукнер.

Криолиполизата е медицински метод, при който без да  се нарушава повърхността на кожата, посредством контролирано охлаждане се премахват излишните мазнини. За целта се използва специален уред за обработване на желаната зона. Посредством накрайник мястото постепенно се охлажда до температура – 8С, след което се захваща с вакуум и мазнините равномерно се засмукват. В резултат на охлаждането мастните клетките започват да се разрушават и накрая естествено се изхвърлят чрез лимфната система.

Клиничните проучвания показват, че след еднократно приложение този метод води до намаляване на подкожната мастна тъкан на третираното място с до 30% . „Процедурата е безопасна и пациентите почти не усещат дискомфорт. За постигане на желания резултат е добре да се прави по една процедура месечно като за траен ефект са необходими поне три процедури”, споделя впечатленията си д-р Цалбрукнер. Тя допълва, че резултатът от криолиполизата се забелязва след 2-3 седмици, тъй като новият метод променя структурата на клетките и организмът започва бавно да ги изхвърля. Препоръчва се по време на процедурите клиентът да спортува и да избягва мазни храни.

Странични ефекти от тази процедура се появяват рядко и са краткотрайни, изразяващи се в следи и зачервяване по кожата, синини при хора с по-чувствителна кожа, намалено усещане в третираните зони.

Криптолизата не се препоръчва за бременни, хора със сърдечно-съдови заболявания, болни от тромбоза или тромбофлебит, диабетици и епилептици.

Д-р Цалбрукнер е убедена в качествата и ефективността на новата апаратура и се надява, че много клиенти ще се възползват от този нов метод за справяне с излишните мазнини в проблемните зони.

 

д-р Людмила Цалбрукнер

За контакт:

адрес: 1050 Wiena Gießaufgasse 25/6,

тел: 0681 20671709

имейл: office@jungbrunnen-med.at

уебсайтwww.jungbrunnen-med.at/

За повече информация ТУК

 

ПР материал

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации