5.7 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоактуалноНай-добрите места във Виена за гледане на мачовете от Световното първенство

Най-добрите места във Виена за гледане на мачовете от Световното първенство

-- Реклама --
снимка FIFA

Мнозина вече се шегуват, че Световното първенство в Русия някак си успя да се превърне в Европейско. Много от фаворитите си заминаха, но останаха големи отбри, които ще се борят за титлата. Полуфиналите и финалният мач са най-вълнуващата част от футболната фиеста и заслужава да се изживеят с приятели в подобаваща атмосфера. Виена предлага много места, където можете да гледате на открито оставащите двубои.

Ето и нашите предложения:

Stiegl-Ambulanz в Altes AKH

Мястото е много подходящо и за деца, тъй като те могат да поиграят в парка. Храната и бирата са на разумни цени, а атмосферата винаги е много емоционална.

КЪДЕ: 9., Alser Straße 4

WUK (FM4 Wm-Quartier im Wiener Wuk)

снимка ORF.at daniel Eberharter

Организаторите ще покажат всички мачове на живо в HD формат на три големи екрана и осем телевизора на открито и в павилионите.

КЪДЕ: Währinger Straße 59, Виена

U6, 40, 41, 42, 40A – Station Währinger Straße/Volksoper
5, 33 – Station Spitalgasse

Sand in the City

снимка photogistics.at

Атмосферата тук е страхотна – великолепни коктейли, много бира и добра храна. В централната палатка с площ от 250 кв.м има място за 500 човека! Там ще бъде спуснат голям екран, а във всички барове ще има големи телевизори. По-ранните мачове няма да може да се гледат тук, тъй като работното време започва в 14.00 ч.

КЪДЕ: Lothringenstr.22, Виена

U4 – Station Stadtpark

Prater Alm

А защо да не изгледаме футболните двубои в хижа? Най-скритата и у’тна хижа се намира в Пратера. Сенчестата й градина побира между 800 и 1000 гости, които се наслаждават на играта, предаване на голям LED екран. Резервация на маса е силно препоръчителна.

CREAU

В просторната градина мачовете ще се гледат на големи екрани. При лошо време зрителите ще могат да проследят играта заедно на закрито.

КЪДЕ: Meiereistraße 12, 1020 Wien

Aspern Nord

Точно до спирката Aspern Nord на линия U2  между 14 юни и 15 юли ще бъде изградено специално място за гледане на мачовете от Световното първенство. Удобно излегнати на шезлонги, зрителите ще могат да се наслаждават на футболните двубои на огромен екран от 36 кв.м. Като добавим, че бирата, коктейлите и храната ще бъдат на една ръка разстояние, нищо чудно Aspern Nord да се превърне в предпочитано място от запалянковците. И в дните, в които няма футболни мачове, организаторите са се погрижили да бъде интересно, предлагайки кино, диско и други интересни събития. Цялата програма може да намерите ТУК

снимка facebook.com/FussballAspern/

КЪДЕ: U2 Station Aspern Nord

SummerStation – The Chill Out Zone

От 14 юни до 15 юли всички мачове от Световното първенство ще могат да се проследят и на това приятно място.

КЪДЕ: Donauinsel auf Höhe Brigittenauer Brücke, 1210 Wien

Ega Sommergarten

Макар че тук няма да се предават всички срещи, ega:frauen im zentrum предлага приятна атмосфера с панини, наденички, напитки и грил.

КЪДЕ: ega:frauen im zentrum, Windmühlgasse 26, 1090 Wien

Това, разбира се, е само една малка част от местата в австрийската столица, където може да се гледат мачовете от Световното първенство в Русия на открито.

Ето ТУК ще намерите интерактивна карта с още много приятни предложения.

Вариантът да останем с приятели пред домашния телевизор също има своите многобройни предимства. Да не забравяме, че българските магазини във Виена предлагат родна бира и свежи зеленчуци за салата. В този случай – внимавайте със съседите – възможно е не всички да са на футболна вълна.

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации