6.5 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоБългарияРут Колева е готова да завладее публиката във Виена

Рут Колева е готова да завладее публиката във Виена

-- Реклама --

Confidence.Truth е най-новият албум на Рут Колева и е записан в легендарните музикални студиа на RedBull в Лос Анжелис. Повечето от текстовете в него са написани от самата певица, а за други тя си сътрудничи с Рейчъл Роу, с която работи от години. Парчетата са изградени върху солидната основа на соул, R&B и фънк, но носят и редица съвременни елементи, които им придават плътно и дълбоко звучене. Албумът бързо спечели почитатели сред хората, търсещи модерна българска музика. Актуалните теми и аранжименти бяха оценени и от западната публика, която вече познава Рут от изявите й на клубните сцени в Амстердам, Токио, Лос Анжелис.

На голямото си европейско турне, което започва в началото на май, певицата ще представи Confidence.Truth. Виена е втората спирка в дългия маршрут и почитателите на качествената и международно звучаща българска музика, ще могат да я чуят на 11 май в клуб В72.

Рут пристига заедно със своите музиканти Филип Александров (клавишни), Богомил Енчев (барабани) , Светослав Неделчев – Козмо (бас) и Стоян Джаферов (китара) и обещава концертът да бъде незабравимо преживяване за публиката.

Ако искате да сте там и да чуете на живо хитовите песни „Oceans”, Run” и “Tokyo”, както и най-забележителните парчета от творчеството на Рут Колева, побързайте да се снабдите с билет.

Билети за събитието могат да бъдат намерени онлайн на   https://www.eventbrite.com/e/ruth-koleva-live-in-vienna-tickets-45168033805

На предварителна продажба по 15 евро в офиса на WienXtra

Адрес:  Babenbergerstraße 1, 1010 Wien.

Работно време: Пон – Пет, 14:30 – 18:30

В концертната вечер: €15 в на място в клуб B72

Местата са ограничени.

Рут Колева представя новия си албум Confidence.Truth 

КОГА: 11 май (петък) от 21 ч. 

КЪДЕ: Клуб В72

Hernalser Gürtelbogen 72-73, 1080 Виена


Рут Колева е  сред от най-успелите изпълнители в България за последните години. Тя има зад гърба си няколко успешни албума с хитове, пробили международни класации като „UK Soul Chart“ и влезли в плейлистите на BBC. „Огненото момиче с кадифен глас”, както често я определят в пресата, е позната и на клубната сцена във Великобритания, САЩ, Япония, Холандия. През 2015-та получава награда за най-добра джаз певица в Япония, а в България е единственият млад изпълнител с дългосрочно сътрудничество със Софийска филхармония.

Confidence. Truth излиза на българския пазар на 17 ноември 2017 г. В продукцията участват музикантите Рон Авант (Snoop Dogg, Anderson.Paak), Jameel Bruuner (The Internet), Gene Coye (Flying Lotus), Софийска филхармония. Продуцент е Георги Линев от американската група Kan Wakan.


Official Website http://ruthkoleva.com

Follow Ruth on FB http://facebook.com/ruthkolevamusic

Follow Ruth on Instagram http://instagram.com/ruthkoleva

Follow Ruth on Twitter http://twitter.com/ruthkoleva

Follow Ruth on Soundcloud http://soundcloud.com/ruthkoleva

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации