6.5 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалокултуракнигаСбирка на българския литературен кръжок във Виена

Сбирка на българския литературен кръжок във Виена

-- Реклама --

Българският литературен кръжок във Виена ще проведе априлската си сбирка в едно забележително за българския език и литература място – Института по славистика на Виенския университет. Членовете на клуба ще бъдат гости на студентите и преподавателите от специалността българистика, за което кръжокът отправя своята благодарност към лекторките по български език д-р Бисерка Дакова и Марчела Мурадян.

В литературната част на вечерта стихове ще прочете млада поетеса Сузана Йорданова и студенти от Института по славистика.

Сузана е завършила Първа езикова гимназия във Варна с английски и немски език. Във Виена е от 2011 година и учи във Виенския икономически университет специалност BVL.

И както винаги до сега, който има нещо написано и има настроение и желание да го сподели, да не се двоуми, а спонтанно, със или без предварителна заявка да го прочете и зарадва аудиторията!

За въпроси и уточнения не се притеснявайте да се свържете с Бойчо Дамянов, председател на Българската културно-просветна организация „Кирил и Методий“- Виена: boychoat@yahoo.de

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации