6.5 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияКариерен форум - възможности за работа в австрийски фирми в България

Кариерен форум – възможности за работа в австрийски фирми в България

-- Реклама --

Стопанската камара на Австрия съвместно със Службата по трудови и социални въпроси към Посолството на Република България във Виена организират форум „Австрийските фирми в България като работодател“. Целта на събитието е австрийски работодатели, развиващи дейност в България, да информират българи с опит в чужбина, вкл. студенти, за кариерните възможности в родината им.

Участници

По време на кариерния форум  търговският съветник в посолството на Австрия в София Улрике Щрака, която ще запознае присъстващите с развитието на търговско-икономическите отношения между двете държави. Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще представи актуална информация за пазара на труда в България.

Фирми като EVN, Raiffeisenbank, Mondi, Palfinger, Pendl&Piswanger, Jöbstl, Schenker  и други потвърдили своето участие и са заявили интерес да набират кадри сред българите в Австрия.

Участниците ще имат възможност за личен разговор с работодателите, с представители на Стопанската камара на Австрия, както и с представители на българските институции. Получавайки информация от различни гледни точки, всеки, който обмисля реализация в България, ще може да направи информиран избор.

Регистрация

В кратък имейл на адрес socialau@embassybulgaria.at посочете каква специалност сте завършили или в каква сфера искате да се развивате. По този начин организаторите ще имат време да поканим допълнително и австрийската компания в България, която съответства на Вашия профил.

Може да заявите участие и чрез Фейсбук страницата на събитието ТУК.

Формуляр за регистрация можете да изтеглите и ТУК

Програмата на събитието може да намерите на страницата на WKO ТУК

КОГА: 25.01.2018 (четвъртък) от 9.00 до 13.00 ч.

КЪДЕ: Wirtschaftskammer Österreich

Saal 1 und 2

Wiedner Hauptstraße 63

1040 Wien

Форумът е част от инициативите на Министерство на труда и социалната политика и Посолството на Република България във Виена да поддържат постоянна комуникация с българските общности в чужбина и да ги държат информирани за възможностите, които биха имали за реализация в България.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации