10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоМеланжКак да намериш точните решения на проблемите си

Как да намериш точните решения на проблемите си

-- Реклама --

Текст Стефка Терлох

Ще ви разкажа за себе си. До преди година бях съвсем друг, неознаваем  днес човек. От дете страдах от психически проблем, който ме правеше  унила, винаги много уморена и нищо не ми се удаваше както трябва. С огромни усилия пораснах, омъжих се, отгледах деца. Но все ме преследваха умората,  тъгата, чувството на ненужност и изоставеност, неуспехи.  Винаги ме съпровождаха болести от различен характер. С възрастта се оформиха сериозни здравословни проблеми. И преди всичко умората. Умората ме е съпровождала цял живот. С възрастта умората донесе със себе си постепенно душевно и физическо отпускане и аз прекарвах много часове денем в леглото.

Още от младите ми години търсех решение, как да стана жизнена, уверена, независима, щастлива.  Прочетох безброй книги, автотренинг, положително мислене и други, които дават много ценни съвети как да живеем  и мислим.  Дълго и до днес се занимавам със здравословно хранене. Ходих при енерготерапевти. Но всяко чудо беше за три дни. Минах, разбира се, през много лекари, всеки за себеси голям специалист, но и лекарствата не действаха.

Миналата година моите странствания в литературата и интернета свършиха изведнъж. Намерих каквото търсех. Видях случайно в youtube видео на млад човек, Учителят с мистичното име Зор Алеф, който говореше за проблемите на хората, за душата по такъв начин, че ме грабна веднага.

Учителят Зор Алеф

Разбрах, че точно това търсех.  Заминах за София и се срещнах с него. Той периодично прави групови терапии и чете лекции в столицата. След само три групови терапии с Учителя Зор Алеф моят психически проблем изчезна. След третата терапия се събудих с чувството на някаква загуба. Нещо от мен или в мен го нямаше. След като се разсъних разбрах – няма го проблема. Не е решен частично или скрит под кревата, както до сега, просто го нямаше. Вече измина година и половина и него го няма. През това време се решиха много проблеми с хората около мен.  Изчезна високото кръвно и заплашително бързо растящото напоследък забравяне и знанията ми по  любимата ми математика отново се върнаха.  И най-важното за мен – няма я умората. Аз съм активна, дейна, неуморима.  Останаха само проблемите с коленете. Там промяната върви много бавно, но тя се вижда дори на рентген.

Как постигнах това? Освен с терапиите и много ми помогна сериозната, точна, научно обоснована информация за същността на света, която дава Зор Алеф.  Отговорите на въпросите на душата кой съм аз, какво правя тук на земята, каква е моята същност и моето място тук, какво е раждането и смъртта, защо съм тук, ме потресоха . Аз бях потресена, изненадана и същевременно много облекчена. Първото, което ме порази и много ме успокои, беше информацията за много стройните, ясни и непоклатими закони на вселената. Говоря за енергиините закони. Това, което сега се нарича квантова физика. Изуми ме, че аз няма защо да отговарям за друг човек, няма защо да си отмъщавам, например . Отплатата за всички наши дела и  за доброто, и злото се случва неотменимо по силата на законите на вселената. И всеки човек решава своята съдба сам, само че повечето хора не знаят как се прави това и не могат да използват скритите в тях възможности. Много автори дават различни отговори и съвети, но те всички функционират частично. Аз усетих върху себе си, че  лечението на Зор Алеф действа и дава дълготрайни и цялостни резултати.

Как изучих това учение ли? Не мислете, че цяла година седях над книгите и ходих на лекции и станах толкова учена,  че го приложих и промених коренно живота си и донякъде помогнах на околните. Същността на учението, думите, речта и преди всичко изключителната дарба на учителя свършиха своята работа. Аз станах по умен, по жив и по способен човек. Животът ми стана радостен и светъл.

С това свое преживяване аз не съм сама. Вече познавам много хора, не само от България,   променили коренно живота си в школата на Зор Алеф.

Повече информация за семинара на Зор След на 14 и 15 октомври във Виена може да намерите ТУК

 

ПР материал

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации