18.1 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаЗор Алеф гостува във Виена със семинар „Учение за любовта“

Зор Алеф гостува във Виена със семинар „Учение за любовта“

-- Реклама --
Учителят Зор Алеф

Духовният учител  Зор Алеф е лечител, мистик и  писател, автор на над двадесет книги. Неговите семинари, посветени на темите за любовта се радват на голям успех в Москва, Санкт Петербург, Хелзинки и Женева.

На 14- ти и 15- ти октомври 2017 г. той гостува във Виена като двудневният семинар ще се проведе в залата на хотел Josefshof, 1080 Wien Josefsgasse 4-6, (U2 Rathaus) от 19 ч. 

Присъстващите ще научат нови и интересни неща за:

  • Правила и закони за изграждането на любовта и опазването и
  • Трансформация на междуличностните противоречия
  • Коренни качества на мъжа и жената
  • Заблуди и илюзии за любовта
  • Триединна любов (триединството на дух, душа и тяло)

Речта на учителя се разлива като балсам върху раните на душата и те бавно и постепенно изчезват. След тях изчезват и физическите страдания, които винаги са предизвикани от болките на душата и  нашите мисли.

Кой е Зор Алеф?

Зор Алеф е духовен учител, роден през 1976 г в Москва. Той работи със страдащи от 14 годишната си възраст.

За себе си Зор Алеф казва, че той е служител на Любовта, защото тя е първото, на което трябва да служим всички. Ние сме тук заради Любовта, благодарение на Любовта и ние правим каквото правим, защото Любовта ни вдъхновява, тя ни води. Затова трябва да бъдем нейни скромни слуги, трябва да правим за нея каквото можем и да се опитваме да направим и каквото не можем.

Казват, че Бог ни изпраща учители не само за да ни покажат верния път, но и за да ни докажат със своето светло присъствие, че ние можем да бъдем като тях – силни, можещи, знаещи.

Учителят дава упражнения и техники, които ни позволяват да контролираме съзнанието, да го концентрираме, да го насочваме, да повишамаме трептенията, на физическата клетка, на ума, да променяме нашите състояния, според нашата воля. Успоредно с това се преподават уникални практики, мантри и медитации, които подпомагат усвояването на знанията и трансформация и разширение на съзнанието. Дават се отговори на великите въпроси на душата, които оставени без отговори ни измъчват. Когато душата получи истинско знание и се отговори на всички нейни въпроси, тя разцъфва, успокоява се, израства и се трансформира и живота ни коренно ще се промени.

В процеса на усвояване на знанията на Учението в човека протичат и вътрешни лечебни процеси, които активират енергиините му ресурси и му позволяват да овладее  по-добре всички процеси в живота си и да подобри значително здравето си.

Цена на ден – 20 евро.

Информация и записвания:

Г-жа Стефка Терлох
тел. 0;699 11 345 455
И-мейл: Stefka.terloh@gmail.com

 

Допълнителна информация по темата:

(Платено съобщение)

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации