10.1 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаКурсове по йога с Царинка Тенева

Курсове по йога с Царинка Тенева

-- Реклама --

Никога не е късно да укрепим мускулите на тялото и да се освободим от стреса и напрежението, натрупани през деня

tsarinka-teneva

Хата йога е най-разпространената форма на йога в света, която обединява двойките противоположности – позитивните (слънчеви) и негативните (лунни) потоци в човешката система. Редовната практика подобрява гъвкавостта и подвижността на сухожилията и ставите; засилва и тонизира мускулите; коригира стойката; заздравява и изправя гръбначния стълб; намалява болки в гърба и кръста; подобрява състоянието при оплаквания от болки в колената, стегнати рамена и врат, повишава издръжливостта; изгражда баланс и координация; подобрява храносмилането и отделянето; повишва кръвообращението; има положителен ефект при заболявания на сърцето и дихателната система; стимулира имунната система.

Курсът по Хата jога, воден от Царинка Тенева, започва на 20 февруари 2017 г. и се провежда всеки понеделник от 18.00 до 19.00 ч. в VHS Brigittenau, 1200, Raffaelgasse 11.

За повече информация и записване ТУК

Йогалатес е комбинация от йога и пилатес, чиято цел е да се постигне единство между тяло и душа, да се подобри физическата кондиция и позитивното настроение.

Курсът започва на 16 февруари 2017  г. Цена за 10 посещения – 140 евро/за студенти – 120 евро

Кога: всеки четвъртък от 19.00 до 20.30 ч.

Къде: LYMA Studio

Loquaiplatz 12 Top 1, 1060 Виена

Формуляр за записване може да намерите ТУК.

Специалния курс с упражнения за крака, корем и задни части започва на 4 март 2017 (събота) от 9.45 ч. Заниманията са с продължителност 90 минути и се провеждат в LYMA Studio, Loquaiplatz 12 Top 1. За повече информация и записване ТУК

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации