9.4 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияЛюбимецът на публиката Георги Мамалев ще зарадва почитателите си във Виена с...

Любимецът на публиката Георги Мамалев ще зарадва почитателите си във Виена с моноспектакъла „Какво става?”

-- Реклама --

MamalevНа 17 септември на сцената на БКИ”Дом Витгенщайн” гостува големият български актьор Георги Мамалев. За пореден път той ще зададе тежкия житейски въпрос „Какво става?” и чрез много смях ще ни накара да се вгледаме в себе си и да преосмислим ежедневието си.

В новия си моноспектакъл любимият на няколко поколения българи комик изгражда образите на седем колоритни и актуални персонажи от нашето съвремие – бизнесмени, политици, чиновници, лекари… Смешни и гротескни те ежедневно се тормозят с въпроса „Какво става?”

„Ваше величество, търсят ви“ – е сигналът на мобилния телефон на чиновника, който… краде крушка от тоалетната на службата, докато гласът от джоба му го величае. Иманяр, лично открил плочата на хан Крум Страшни, се тюхка, че е единственият загрижен за културно-историческото наследство в държавата. Лекар, смачкан от нескончаемите здравни реформи, се е размечтал за европейски пациент – точен, изряден, спретнат и… здрав, да ти е кеф да го умориш. Ще видим и футболния запалянко, фен на „Ужас” – Мамарчево, команда, току-що завършила със служебна победа срещата срещу сборен отбор с Роналдо, Роналдиньо и Стоичков за капак… поради неявяване на противника.”  Така критиците представят моноспектакъла, който вече 4 години пълни театралните зали не само в България.

Час и половина смях е запазена марка на Геогри Мамалев, а ако искате да разберете отговора на въпроса „Какво става?”, побързайте да си купите билет.

Anons spektakal Georgi Mamalev

Георги Мамалев в моноспектакъла „Какво става?“

Сценарий: Весел Цанков и Георги Мамалев

Режисура: Владлен Александров

Музикална картина: Александър Младенов

Мултимедии и фотография: Божидар Марков

Художник: Елена Иванова

Кога: 17 септември (събота) 2016 г. от 19 ч.

Къде: Театрална зала на БКИ”Дом Витгенщайн”, Parkgasse 18, 1030 Виена

Цени на билети: 18 евро, 20 евро,  вечерна каса: 22 евро

За студенти: 13 евро

За повече информация: ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации