7.7 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикаZoomsquare или как да си намерите бързо и лесно жилище в Австрия

Zoomsquare или как да си намерите бързо и лесно жилище в Австрия

-- Реклама --

Търсачка за недвижими имоти работи с над 300 000 линка и избира дом според индивидуалните желания на клиента.

Screen Shot 2015-05-28 at 12.06.36
младият екип на Zoomsquare

Какво е Zoomsquare?

Името на търсачката носи конкретен смисъл. Zoom (англ. – фокусиране) означава концентриране върху основните нужди на търсещите и square (англ. – квадратен метър, място) подчертава значението на жилищната площ. Младите предприемачи създават интернет платформа, която свързва хората с техните мечтани домове.

Приложението може да се използва еднакво успешно, както от брокери на недвижими имоти и собственици, така и от наематели без да бъдат постоянно притеснявани от безкраен рекламен поток. Информацията се сортира по линкове при предварително зададен профил на нуждите от потребителя и се предоставя в комплект с цялостно описание на района (обществен транспорт, училища, паркове и магазини), където се намира търсеното място.

Защо Zoomsquare?

Защото критериите на търсенето се определят индивидуално. Става бързо и пести време. Напълно автоматично се локализират имоти въз основа на зададената информация от клиента. Показват се само обяви, които отговарят на профила на търсещият. Ако в момента няма подходящо жилище, системата уведомява абоната на по-късен етап, когато е намерила отговарящи на изискванията линкове.

Screen Shot 2015-05-28 at 08.36.45

Как се работи с Zoomsquare?

След попълването на различни въпроси, които се стремят да конкретизират търсенето, се създава профил на потребителя. Колкото повече се знае за потребностите на търсещият, толкова по-добри за резултатите. Предимството на Zoomsquare като търсачка за недвижими имоти е, че показва и обяви, които не отговарят на всички зададени критерии.

Пример

Търси се светло жилище на последен етаж с голяма тераса в 9- и район на град Виена. Да има асансьор и детска градина наблизо.

Появяват се няколко обяви, но в нито една от тях няма включен асансьор. По принцип тези обяви автоматично отпадат, защото не отговарят на всички зададени критерии. При Zoomsquare те остават активни и достъпни за клиента. Все пак винаги може да си променим решението в последната минута.

Колко струва Zoomsquare?

В момента услугата е безплатна. Но екипът на Zoomsquare смята да се спре на добре известния бизнес модел Freemium (с него работят Sportify, Skype, Flickr, Zynda, Pandora, XING): базисните функции са безплатни и достъпни за всеки, а разширените пакетни услуги могат да бъдат ползвани само срещу заплащане.

https://youtu.be/GWDtg2JjAk0

Още по темата:

Zoomsquare

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации