10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиена: Ледена мечта 2015

Виена: Ледена мечта 2015

-- Реклама --

Най-голямата ледена пързалка на открито във Виена отбелязва своя 20 годишен юбилей

еистраумТърпението на всички любители на зимните кънки е възнаградено. Вчера вечерта беше открита отново романтичната ледена пързалка пред кметството във Виена. В продължение на повече от месец и половина, паркът пред Радхауз ще бъде място за забавления, игри и кулинарни изкушения.

Криволичащата пътека с дължина 750 м., която свързва двете отделни ледени писти, тази година е леко променена. Малката ледена пързалка с площ 450 кв.м отново ще предлага на начинаещите спокойствие и възможност да подобрят уменията си безплатно. Всички все още несигурни канкьори могат да я ползват през уикенда по цял ден, през останалите работни дни от 9.00 ч. до 16.00 ч. От 17.00 до 22.00 ч. през седмицата тя ще отстъпва място на шест писти за кърлинг.

parzalkaЗа децата

Децата от детски градини, училища и занимални, придружени от възпитател са добре дошли от понеделник до петък от 9.00 ч. до 16.00 ч. Входът за тях е свободен, при това предварително записване не е необходимо. Наемането на кънки ще бъде също с атрактивно ниска цена.

 

 

 

За стопляне и похапване

И тази година изборът на вкусотийки и топли напитки е голям, а организаторите отново наблягат на регионалните и био продукти. От наденички и леберкез до палачинки и печени бадеми – всеки член на семейството ще намери с какво да се подкрепи в паузата. Желаещите да се стоплят имат на разположение 15 вида пунш, горещ шоколад, мляко с какао, чай.

Eistraum

City-Skyliner

city-skyliner2-grНа леденото царство може да се възхитите за първи път и отгоре. Огромна платформа, построена в непосредствена близост до пързалката, може едновременно да издигa 60 човека на височина от 70 метра. Затаяващата дъха гледка върху цяла Виена трае 7 минути. Цената е 7 евро за възрастни и 4 евро за деца. Конструкцията от метална кула с височина 81 м. и кръгла остъклена платформа тежи 270 тона, а за построяването й са били нужни точно 7 дена, съобщава Кристоф Лоозен, маркетинг шеф на City-Skyliner. Според организаторите това е най-високата мобилна кула в света. Тя ще остане на площада пред кмеството шест седмици.

За повече информация ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации