17.8 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияБългарският сериал "Под прикритие" се излъчва по немската телевизия Фокс

Българският сериал „Под прикритие“ се излъчва по немската телевизия Фокс

-- Реклама --

От 30 януари започва излъчането и на трети сезон, веднага следван от  четвърти

UndercoverОт пети декември немската телевизия „Фокс“ излъчва популярния български крими сериал „Под прикритие“. „Един от най-успешните и световноизвестни криминални сериали от България, продаван в над 120 страни по света“. Така от „Фокс“ представят филма и обявяват, че той върви в най-гледаното телевизионно време – всеки петък от 21 ч. От телевизията припомнят още, че продукцията получи пет номинации на международния фестивал „Златната нимфа“ в Монте Карло през 2012 г.

Излъчването по популярната немска телевизия, която се гледа и в Австрия, е голям успех за българската продукция, тъй като тя се поставя редом до рейтингови сериали като „Живите мъртви“, „Рай Донован“ и „Военни престъпления“.

Сега вече имаме възможност да чуем Джаро, Мартин, Съни и останалите герои на серила и на немски език.

Премиерата на третия сезон е планирана за 30 януари, когато отново ще се пускат по три серии наведнъж.

Драматургично и кинематографично „Под прикритие“ е изключително модерна продукция, в която действието се развива бързо и представя реалистична и неподправена картина на българската действителност.

Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията. За първи път зрителят разбира кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност. Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации