17.8 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияБългарски велосипеди на международното изложение Best of Bike 2014 в Залцбург

Български велосипеди на международното изложение Best of Bike 2014 в Залцбург

-- Реклама --

Все повече австрийски търговци проявяват интерес към родните марки

20140912_190139 (600 x 337)В средата на септември в Залцбург за трети път ссе ъбраха производители, търговци и любители на велосипеди не само от Австрия, но и от Германия, Швейцария, Италия.  Тази година 85 директни представители на големите фирми демонстрираха предимствата на 290 марки. Сред тях беше и Sportalle – дистрибутор на българските фирми „Веломания” и „Макском” за алпийската република. Екипът на управителя Димитър Димитров за втора поредна година представи последните модели Drag, Ferini, Sprint и Shockblaze.

„Хората от бранша бяха приятно впечатлени от модерните возила, които показахме на изложението Best of Bike 2014.”, коментира за Меланж Булгарен Димитър Димитров. Според него тазгодишното участие е затвърдило позициите на Sportalle на местния пазар и е показало по категоричен начин, че фирмата е надежден и стабилен партньор. Българските велосипеди са изработени по най-съвременни технологии с висококачествени продукти. Те съчетават атрактивна визия с умерена цена и привличат вниманието както на крайните потребители, така и на търговците от големите спортни вериги. Не случайно тази година желаещите да обогатят асортимента си и с български велосипеди са повече.

20140913_152658 (600 x 337)

2014 г. се оказа успешна производителите на колела в България и повечето от тях увеличиха продажбите си в чужбина като очакват ръст около 5%. Въпреки трудностите породени от икономическата криза, България запазва позиции сред петте най-добри производители в Европа (Италия, Франция, Германия, Холандия).

____________

Още по темата:

Бизнес на колела

Харесай и спечели – онлайн игра на фирма Sportalle

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации