7.7 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияWohnmesse: Във Виена започва изложението за жилища

Wohnmesse: Във Виена започва изложението за жилища

-- Реклама --

От 4-и до 6-и септември в Милениум сити може да научите всичко за различните видове жилища и начините за придобиването им 

Таня весели, Михаел Лудвиг, Ерих Валентин и Ханес Дерфлер представят многобройните  възможности на изложението
Таня весели, Михаел Лудвиг, Ерих Валентин и Ханес Дерфлер представят многобройните възможности на изложението

Търсите общинско жилище? Чудите се как функционира системата за т.нар. geförderte Wohnen във Виена? Искате да знаете къде ще се реализират следващите строителни проекти или пък как да защитите дома си от взломни кражби? Отговори на всички тези и много други въпроси може да получите директно от експертите на Wohnservice – общинската служба, отговорна за жилищната политика в австрийската столица.

Те ще бъдат на разположение на всички посетители на изложението за жилища Wohnmesse, което се провежда за 14-ти път от 4-и до 6-и септември в Милениум сити.

Търсещите жилища ще могат да се запознаят и с всички актуални жилищни проекти на общината. Строителни фирми като Arwag, BWSG, Familienwohnbau, WienSüd, WBV-GÖDи WBV-GPA ще представят строителните си планове като всеки заинтересован може да зададе въпросите си на съответните специалисти и консултанти, които ще присъстват на изложението.

За първи път в рамките на форума ще бъде разгледана и темата за защита на дома от нападения и кражби. Как да пестим електроенергия и как да се защитим срещу промените в климата ще бъдат също част от дискутираните въпроси.

Не пропускайте възможността да научите всичко, свързано с получаването на жилища, финансово подпомагане, наеми и др., директно от експертите на Wohnservice Wien!

Входът е свободен. Организаторите са подготвили и специални изненади за най-малките посетители.

Wohnmesse 2014


Кога:  четвъртък, 4. до събота, 6. септември 2014
Работно време:
четвъртък-петък: 09:00 bis 19:00 Uhr
събота: 09:00 bis 17:00 Uhr


Къде: Millennium City, Plaza, 1. Stock
1200 Wien, Handelskai 94-96

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации